Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Hili Ventures“ įsigijo didžiausią Lenkijos „Apple“ mažmenininkę

Informacinių technologijų (IT) bendrovė „PTL International“, priklausanti Maltos įmonių grupei „Hili Ventures“, įsigijo didžiausią „Apple“ produktų mažmenininkę Lenkijoje „Sad“. Sandoris apima ir vienos didžiausių Lenkijoje verslo paslaugų bei „Apple“ sprendimų teikėjų „Sad Corporate“ įsigijimą.
iSpot parduotuvė
iSpot parduotuvė

Nuo 1991 metų Lenkijoje veikianti bendrovė „Sad“ turi išskirtines teises prekiauti „Apple“ produkcija šalyje ir taip pat veikia kaip licencijuotas „Apple“ mokymų bei paslaugų centras.

„PTL International“ yra Maltos grupės „Hili Ventures“,  vystančios logistikos, inžinerijos bei informacinių technologijų paslaugas technologijų padalinys. „Hili Ventures“ grupės valdybos pirmininkas Melo Hili taip pat yra restoranų tinklo „McDonald‘s“ licencijuotos plėtros vystytojas Baltijos šalyse. 

Kaip „Hili Ventures“ IT padalinys, „PTL International“ apjungia visas skirtingas grupėje vystomas technologijų veiklas. Bendrovė specializuojasi keturiose pagrindinėse IT srityse: mažmeninės prekybos,  sprendimų verslui, ryšio ir neribotą pridėtinę vertę teikiančių paslaugų. 

Lenkijoje bendrovė „Sad“ valdo 21 parduotuvę turintį prekybos tinklą „iSpot“, kuriame prekiaujama „Apple“ produktais.

Lenkijoje bendrovė „Sad“ valdo 21 parduotuvę turintį prekybos tinklą „iSpot“, kuriame prekiaujama „Apple“ produktais. Tinklui priklausančios parduotuvės yra įsikūrusios didžiuose prekybos centruose Varšuvoje, Krokuvoje, Gdanske, Gdynėje, Lodzėje, Vroclave, Poznanėje ir Katovicuose. Šių metų liepos pabaigoje planuojama atidaryti 22-ą dviejų aukštų tinklo parduotuvę Varšuvoje, kurioje taip pat veiks ir paslaugų centras. Tai bus devintasis „iSpot“ padalinys Lenkijos sostinėje.

Tiekimo bei integruotas paslaugas vystanti bendrovė „Sad Corporate“ teikia techninę pagalbą bei mokymus įmonėms, valdžios institucijoms ir individualiems klientams, tarp kurių yra ir Lenkijos televizijos bei kabelinės televizijos operatoriai, švietimo bei mokslo institucijos ir įmonių IT padaliniai.

Siūlomus technologinius sprendimus „Sad“ teikia tokiems Lenkijos televizijos kanalams kaip TVN, TVP, „Polsat“, taip pat tokioms telekomunikacijų bendrovėms kaip „Orange Polska“ bei kabelinėms televizijoms ir šalies mokykloms bei kitoms mokymo įstaigoms. 

Bendrovės buveinė, kaip ir produkcijos sandėliavimo patalpos, yra įsikūrusi Lenkijos sostinėje Varšuvoje. Iš viso joje dirba tik kiek mažiau nei 250 darbuotojų. Siekiant išlaikyti veiklos tęstinumą ir vertinant vietos vadovybę, bendrovei ir toliau vadovaus vykdomojo direktoriaus pareigas einantis Andrejus Palušinskis (Andrzej Paluszynski).

„Sad“ įsigijimas padės „PTL International“ tapti viena iš plačiausią spektrą apimančių Maltoje įregistruotų informacinių technologijų bendrovių“, – sakė „PTL International“ vykdomasis direktorius Kenethas Spiteris. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius