Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

H&M vėl atidarys parduotuves Ukrainoje

Antra pagal dydį Europoje drabužių mažmenininkė „Hennes & Mauritz“ (H&M) ketvirtadienį pranešė planuojanti nuo šių metų lapkričio atnaujinti parduotuvių Ukrainoje veiklą, kurios buvo uždarytos netrukus po Rusijos plataus masto invazijos pernai vasarį pradžios, skelbia „Kyiv Indemendent“.
REUTERS-Scanpix nuotr.
REUTERS-Scanpix nuotr.
Temos: 2 Ukraina H&M

„Palaikydami glaudų dialogą su partneriais ir valdžios institucijomis, planuojame nuo lapkričio palaipsniui vėl atidaryti parduotuves Ukrainoje“, – teigiama „H&M Group“ pranešime.

2022-ųjų kovą grupė paskelbė laikinai stabdanti pardavimus Rusijoje, o tų pačių metų liepą pareiškė, kad visiškai pasitrauks iš Rusijos rinkos, kurioje veikė nuo 2009 metų. Paskutinės Rusijoje ir Baltarusijoje veikusios H&M parduotuvės buvo uždarytos pernai lapkritį.

1947-aisiais veiklą Švedijoje pradėjusiai H&M, kuriai taip pat priklauso tokie prekių ženklai kaip COS, „Weekday“ ir "Arket", dabar veikia daugiau nei pusšimtyje šalių, kuriose turi per 3 tūkst. parduotuvių.

Į Lietuvos rinką H&M įžengė prieš dešimtmetį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius