Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Huawei“ nutraukė svarbią Kanberos regbio klubo rėmimo sutartį dėl „neigiamos aplinkos“

Kinijos technologijų milžinė „Huawei“ nutraukė didelės apimties paramos sutartį su Australijos Nacionalinės regbio lygos klubu „Canberra Raiders“, remdamasi „neigiama verslo aplinka“, Australijai nusprendus neleisti įmonei dalyvauti 5G infrastruktūros vystyme.
„Huawei“ iškaba
„Huawei“ iškaba / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Regbis „Huawei“

Su „Canberra Raiders“ sudaryta rėmimo sutartis buvo pirmoji tokios apimties „Huawei“ sudaryta sporto komandos paramos sutartis visame pasaulyje. Bendrovė klubą rėmė beveik dešimtmetį.

„Huawei“ savo pareiškime teigė, kad „tebesitęsianti neigiama verslo aplinka daro didesnį, nei buvo numatyta iš pradžių, poveikį planuojamoms įplaukoms“, paaiškindama savo sprendimą nutraukti sutartį metais anksčiau.

„Labai apmaudu, kad viskas taip baigėsi, tačiau labai didžiuojamės savo nedideliu vaidmeniu, kurį atlikome šio puikaus NRL (Nacionalinės regbio lygos) klubo kelyje“, – pareiškė „Huawei Australia“ korporatyvinių reikalų vadovas Jeremy Mitchellas.

Kinijos ir Australijos santykiai ėmė blogėti nuo tada, kai 2018 metais Australijos vyriausybė uždraudė naudoti „Huawei“ 5G ryšio tinkluose dėl tariamų bendrovės ryšių su Pekino vyriausybe. Pati bendrovė tai griežtai neigia.

Nepaisant to, „Huawei“ nenutraukė visų santykių su klubu, o įmonės logotipas nuo marškinėlių priekio bus perkeltas ant marškinėlių nugaros.

Bendrovė taip pat išlaikys mokymo centro „Huawei Raiders Training Centre” Kanberoje pavadinimo teises.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius