Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Huawei“ pajamos per pirmuosius devynis šių metų mėnesius išaugo ketvirtadaliu

Kinijos technologijų milžinė „Huawei“ trečiadienį pranešė, kad jos pajamos per pirmuosius devynis metų mėnesius padidėjo beveik ketvirtadaliu – 24,4 proc., palyginti su atitinkamu laikotarpiu prieš metus, nepaisant didelių Jungtinių Valstijų pastangų izoliuoti įmonę visame pasaulyje.
„Huawei“
„Huawei“ / „Scanpix“ nuotr.

„Huawei“ pajamos šoktelėjo iki 610,8 mlrd. juanių (86,2 mlrd. JAV dolerių), o pelno marža išaugo 8,7 proc., pranešė bendrovė.

Šiemet „Huawei“ susidūrė su didžiuliu spaudimu, nes Vašingtonas ragina sąjungininkes visame pasaulyje, nesinaudoti bendrovės telekomunikacijų įranga dėl saugumo problemų, o gegužę įtraukė ją į juodąjį sąrašą ir užkirto prieigą prie JAV rinkos, kurioje bendrovė perka svarbius čia gaminamus komponentus.

JAV tvirtina, kad „Huawei“ įrangoje gali būti saugumo spragų, leidžiančių Kinijai šnipinėti pasaulinį ryšių srautą.

Bendrovė ne kartą paneigė šiuos kaltinimus.

„Huawei“ ir toliau didžiausią dėmesį skiria informacinių ir ryšių technologijų infrastruktūrai ir išmaniesiems įrenginiams bei toliau didina savo veiklos efektyvumą ir kokybę“, – sakoma bendrovės pranešime.

„Tai prisidėjo prie padidėjusio veiklos ir organizacinio stabilumo ir sustiprino bendrovės veiklą per pirmuosius tris 2019 metų ketvirčius“, – pridūrė bendrovės atstovai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius