-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į Lietuvos parduotuves galėjo patekti 17 tonų atšauktų „Snickers“ batonėlių

Ketvirtadienį „Mars Lietuva“ produkcijos platintojai ir didieji prekybos tinklai informuoja, kad Nyderlanduose pagaminti „Snickers“ batonėliai iki šios dienos ryto buvo išimti iš prekybos.
„Snickers“ ir „Mars“ šokoladukai
„Snickers“ ir „Mars“ šokoladukai / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Tiesa, platintojai pripažįsta, kad pavieniuose smulkiuose prekybos taškuose tokios produkcijos dar gali pasitaikyti, jei tų parduotuvių ar prekybos kioskų pardavėjai ar vadovai ignoravo raginimus išimti konkrečiai įvardintus produktus iš lentynų. Siekdami užtikrinti, kad lentynose neliktų nei vieno batonėlio iš atšauktos partijos, platintojų atstovai lankosi ir tikrina prekybos taškus, į kuriuos yra teikiama „Mars“ produkcija.

„Dar kartą norėčiau priminti, kad šokolado batonėlyje rasti plastiko likučiai nekelia pavojaus vartotojo sveikatai ir gyvybei net jei toks produktas būtų suvalgytas, todėl nėra jokio pagrindo panikai. Be to, iki šiol tėra vienas vienintelis patvirtintas atvejis Vokietijoje, Lietuvoje mes kol kas neturime nė vieno“, – pažymėjo Mindaugas Rupšys, bendrovės „Mars Lietuva“ korporacinių reikalų vadovas Baltijos šalims.

Į Lietuvos prekybos sistemą pakliuvo 17 tonų atšaukiamų „Snickers“ batonėlių. Dalis batonėlių pakliuvo į parduotuvių lentynas.

VIDEO: Kaip elgtis, jeigu nusipirkote nesaugų „Snickers“ batonėlį?

„Mars, Inc.“ savo iniciatyva nusprendė atšaukti visą Nyderlanduose pagamintą šokoladinių batonėlių „Snickers“, „Mars“ bei „Milky Way“ partiją po to, kai vartotojas Vokietijoje viename batonėlyje rado raudono plastiko gabalėlį.

„Mars Lietuva“ apie atšaukiamus šios partijos „Snirckers“ batonėlius platintojus, pardavėjus ir visuomenę informavo antradienį.

Vartotojai, įsigiję produkcijos iš atšauktos partijos, raginami jų nevartoti ir nedelsiant paskambinti „Mars“ kokybės telefonu 85 2660726.

Primename, kad „Mars Lietuva“ atšaukia į prekybą pakliuvusius mini (sveriamus) „Snickers“ ir pakelyje po keturis supakuotus „Snickers“ batonėlius, kurių galiojimo data yra tarp 2016 metų liepos 10 dienos ir rugpjūčio 14 dienos.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius