-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Icor“ grupės įmonės „Axis Technologies“ ir „Remeksi Keskus“ vadinsis „Axis Tech“

Koncerno „Icor“ grupės bendrovės „Axis Technologies“ ir Estijos „Remeksi Keskus“, nuo 2017 metų dirbančios kartu, ateityje dirbs naudodamas tą patį pavadinimą bei prekės ženklą „Axis Tech“.
Rankų paspaudimas
Rankų paspaudimas / „Scanpix“/„Picture-Alliance“ nuotr.

„Axis Technologies“ apie planus keisti pavadinimą jau pranešė Registrų centrui, analogiškas pavadinimo keitimo procesas vyksta ir Estijoje.

Toks įmonių akcininkų sprendimas priimtas siekiant sustiprinti bendrovių pozicijas žingsniui į tarptautines rinkas, pranešė „Axis Technologies“.

„Konsoliduotas prekės ženklas „Axis Tech“ atspindi mūsų naują identitetą ir orientaciją į tarptautinę plėtrą. Kasmet vis aktyviau dalyvaujame skirtingose Vakarų ir Šiaurės Europos šalyse vykstančiuose energetikos projektuose. Modernus prekės ženklas sustiprins mūsų pozicijas žengiant į naujas rinkas“, – komentare BNS sakė „Axis Technologies“ generalinis direktorius Paulius Arštikys.

„Vieningo identiteto suteikimas dviem savo srityse stiprioms bendrovėms, dirbančioms kartu, tebuvo laiko klausimas“, – pridūrė jis.

„Axis Technologies“ Baltijos šalių ir Skandinavijos rinkose dirba jau 20 metų, bendrovė yra įgyvendinusi daugiau nei 200 biokuro energetikos ir katilinių statybų projektų Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, Švedijoje, Norvegijoje ir Rusijoje.

Tarp didžiausių „Axis Technologies“ šiemet įgyvendintų kompanijos projektų – Vokietijos koncerno „Hella“ pirmojo modulio Kauno rajone statyba, „Neo Group“ PET granulių gamyklos naujos gamybos linijos įrengimas, naujų biokuro jėgainių statyba Vilniaus, Klaipėdos ir Rygos šilumos tinklams. Šiuo metu kompanija vykdo savo pirmąjį biokuro katilinės projektą Lenkijoje, Suvalkuose.

Metalo komponentai ir įranga „Axis Technologies“ projektuojamoms ir statomoms katilinėms gaminama Estijoje, Kohtla Jarvės mieste veikiančioje „Remeksi Keskus“. Bendrovės metalo apdirbimo centre kasmet pagaminama virš 7 tūkst. tonų įvairios paskirties metalo gaminių ir konstrukcijų.

„Axis Technologies“ ir „Remeksi Keskus“ grupėje dirba 340 darbuotojų, planuojama, kad šiemet įmonių apyvarta sieks daugiau nei 73 mln. eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius