Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Imlitex Holdings“ produkciją eksportuos ir per Klaipėdą

Specializuota pramonės žaliavų tiekimo grupė „Imlitex Holdings“, iki šiol daugiausiai eksportavusi grūdus per Rygos uostą, dalį jų nukreips ir per Klaipėdą.
Albatrosas
Albatrosas / L.Balandžio nuotr.

Bendrovė pranešė pasirašiusi ilgalaikę sutartį su viena didžiausių Klaipėdos uosto krovos bendrovių „Bega“.

„Imlitex Holdings“ rinkodaros vadovas Gytis Svilainis BNS teigė, kad nuo rudens produkcija bus eksportuojama per abu uostus.

„Imlitex Holdings“ priklausanti „Imlitex Agro“ šiuo metu Kretingoje stato grūdų elevatorių su džiovinimo bei valymo įranga, jose vienu metu tilps 30 tūkst. tonų grūdų.

„Imlitex Agro“ vadovė Asta Vaičiūlytė BNS teigė, kad įmonė dėl konfidencialumo negali atskleisti eksportuojamų grūdų kiekio ar proporcijų, taip pat investicijų Kretingoje apimties.

„Bega“ šiuo metu plečia žemės ūkio produktų krovos terminalo pajėgumus, stato 6 naujas talpyklas po 12 tūkst. kubų, dalis jų bus skirta skirta „Imlitex Agro“ grūdams. Į pirmąjį grūdų krovos kompleksą „Bega“ investuoja 5 mln. eurų, o iš viso į plėtrą per trejus metus bus investuota 25 mln. eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius