-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Įmonių grupė „Narbutas“ stiprina savo pozicijas Kaune

Kaune, Eigulių gatvėje, duris atvėrė atnaujintas įmonių grupės „Narbutas“ biuro baldų salonas, kurio plotas išsiplėtė trečdaliu – iki 140 kv.m. Salone pristatomos naujos biuro baldų kolekcijos, ergonomiški stalai, garsą izoliuojančios biuro įrangos sistemos ir akustiniai paveikslai.
Įmonių grupės „Narbutas“ biuro baldų salono atidarymo akimirkos
Įmonių grupės „Narbutas“ biuro baldų salono atidarymo akimirkos

„Šiuo metu siekiame tvirtinti pozicijas Kaune – atnaujintas biuro baldų salonas duris atvėrė strategiškai patogioje vietoje, šalia vienos pagrindinių miesto gatvių. Erdvesnėse patalpose klientai gali rasti naujausią mūsų produkciją, kuri buvo pristatyta ir pasaulinės biuro įrangos parodos „Orgatec“ metu.

Siekiame palengvinti susisiekimą su klientais visoje Lietuvoje, tad artimiausiu metu planuojame atnaujinti ir Šiauliuose įsikūrusį mūsų saloną“, – sako Ingrida Paužienė, įmonių grupės „Narbutas“ pardavimų Lietuvoje vadovė.

Pasak I. Paužienės, formuojant atnaujinto įmonių grupės „Narbutas“ biuro baldų salono asortimentą atsižvelgta į pasaulines biuro įrangos tendencijas.

Įmonių grupės „Narbutas“ biuro baldų salono atidarymo akimirkos
Įmonių grupės „Narbutas“ biuro baldų salono Kaune atidarymo akimirkos

„Pastebime, kad mūsų klientų Lietuvoje poreikiai yra panašūs į europietiškus – vartotojams svarbu darbo vietos ergonomika, tad sparčiai populiarėja reguliuojamo aukščio stalai.

Taip pat dažnai ieškoma ir akustinių sprendimų, leidžiančių sumažinti triukšmą atviro tipo biuruose. Ir ateityje sieksime mūsų klientams pristatyti pasaulines tendencijas atitinkančius produktus – jau kitų metų pradžioje salono asortimentą papildysime italų dizainerių Adriano Baldanzi ir Alessandro Novelli kurtomis elegantiškomis biuro kėdėmis“, – sako įmonių grupės „Narbutas“ atstovė.

Įmonių grupės „Narbutas“ biuro baldų salono atidarymo akimirkos
Įmonių grupės „Narbutas“ biuro baldų salono Kaune atidarymo akimirkos

Jau daugiau nei 20 metų veiklos istoriją skaičiuojanti įmonių grupė „Narbutas“ gamina įvairios paskirties biuro baldus, kuriuos pristato ne tik Lietuvos, bet ir užsienio rinkose. Pagrindinės įmonių grupės eksporto kryptys yra Didžioji Britanija, Airija ir Skandinavijos šalys, Rytų ir Vidurio Europa. Lietuvoje įmonių grupės „Narbutas“ baldų salonai veikia Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Šiauliuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius