Karštas vasaros pasiūlymas! Prenumerata visai vasarai tik - 1,49 Eur.
Išbandyti

Ingrida Damulienė tapo „Impuls LTU“ vadove

Sveikatingumo klubų „Impuls“ ir „Lemon“ tinklo Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje vadove tapo Ingrida Damulienė. Pastaruosius keletą metų dirbusi vaistinių tinklo „Eurovaistinė“ valdybos pirmininke, I.Damulienė darbą „Impuls LTU“ pradeda nuo lapkričio 15 d., rašoma pranešime žiniasklaidai.
Ingrida Damulienė
Ingrida Damulienė / Asmeninio archyvo nuotr.

„Sveikatingumas man yra sava sritis, savo veikloje siekiu skatinti žmones gyventi pilnavertį gyvenimą ir išlikti sveikais kaip galima ilgau. Prisidedu prie komandos, kad kartu stiprintumėm sveikatingumo klubus ir rastumėm sprendimus, kaip jais sudominti kuo daugiau aktyvių žmonių. Didžiausiam Lietuvoje sveikatingumo klubų tinklui yra potencialo augti ir esu tikra, kad tai pavyks padaryti strateginių sprendimų dėka. Šiuo metu mums svarbiausia, kad pagaliau suvaldytumėm pandemiją ir galėtumėm sugrįžti į įprastą ritmą“, – sako naujoji vadovė I.Damulienė.

Iki šiol bendrovei vadovavęs Vidmantas Šiugždinis ir toliau dirbs įmonės valdyboje bei rūpinsis sveikatingumo klubų plėtra Baltijos regione. V.Šiugždinis taip pat yra bendrovės akcininkas.

„Prie mūsų komandos prisijungia viena stipriausių vadovių Lietuvoje. Tikiu, kad Ingridos patirtis plačios aprėpties mažmenos versle su stipria e-komercijos dalimi bus labai vertinga mūsų tinklui. Praėjome sudėtingą pandemijos etapą, nuo šiol sieksime dar geriau patenkinti klientų poreikius. Pagrindinį dėmesį skirsiu sklandžiam darbų perdavimui, taip pat tęsiu darbus, susijusius su naujais klubais bei jų koncepcijos tobulinimu“, – komentuoja V.Šiugždinis.

Iš viso šiuo metu Lietuvoje veikia 18 „Impuls“ ir „Lemon“ klubų, Latvijoje – 6, Estijoje – 4 sveikatingumo klubai. Pagrindinis įmonės akcininkas – „Baltcap“ privataus kapitalo fondas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Geriausia investicija – rūpinimasis savo sveikata
Reklama
Leiskite sau pasijusti geriau
Reklama
„Huawei Watch Fit 3“ – laikrodis, skatinantis pozityvius sveikatos įpročius
Reklama
Pekla ar gyvybės pradžia? Atskleidė, kaip kiekvienas grožio entuziastas gali prisidėti prie pelkių išsaugojimo
Užsisakykite
15min naujienlaiškius