Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
03 17

Įniršo dėl sporto klube vykstančio remonto ir nutrauktos sutarties: advokatas įvertino „Gym Plius“ veiksmus

Sporto klubo „Gym Plius“ klientė Rita (vardas pakeistas, tačiau redakcijai žinomas) 15min pasiskundė dėl viename iš sporto klubų Kaune atliekamų remonto darbų. Jos teigimu, dėl to kreipusis į šio sporto klubo administraciją, ji liko ir be narystės, už kurią buvo sumokėjusi iki šio mėnesio pabaigos.
Remontas sporto klube
Remontas sporto klube / Ritos nuotr.

Ji tvirtina susisiekusi su sporto klubo administracija, išreikšdama nepasitenkinimą dėl atliekamo generalinio remonto Baltų pr. 49F, Kaune esančiame „Gym Plius“.

„Jame griaunamos sienos, lubos, grindys, nėra dušų, persirengimo kambariai – griuvėsiai, kuriuose dirba statybininkai vyrai (dabar jau ir atsirado kitos persirengimo patalpos). Remontas kelia pavojų sveikatai ir kelia didžiulį diskomfortą visiems klientams: ženkliai sumažėjusios patalpos, perstumdyti treniruokliai, nėra vietos kilimėliams, buvo panaikinti dušai, visur purvina, statybinių medžiagų klodai ir t.t.“, – nurodė Rita.

Ji sporto klubo pareikalavo grąžinti pinigus, tačiau vietoj to esą be jokio perspėjimo buvo panaikinta jos narystė. Rita už narystę yra sumokėjusi iki kovo pabaigos.

„Pinigai – negrąžinti. Reikalavau už du mėnesius (remontas nuo vasario numatytas iki balandžio – aut.) grąžinti pinigus, bendro sutarimo dar nepriėjome, tačiau šiandien negalėjau patekti į klubą, nors narystė turėjo galioti dar iki 27 d.“, – aiškino ji.

Shutterstock nuotr./Piniginė
Shutterstock nuotr./Piniginė

Ritos skundas jau pasiekė ir Vartotojų teises, kurios ėmė nagrinėti situaciją.

Tokį sporto klubo elgesį įvertino ir advokatas – jo nuomone, situacijoje galima įžvelgti tam tikrų neleistinų veiksmų. Paties sporto klubo atstovai neįžvelgia netinkamų savo veiksmų ir labiau linkę girtis tuo, kaip sporto klubas atrodys po remonto.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius