Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Investicijų bendrovė „Agile Finance“ plėtros Ispanijoje neplanuoja

Du prekybos tinklus Ispanijoje prieš porą metų įsigijusi investicijų bendrovė „Agile Finance“, kuri susijusi su „Maxima“ tinklo savininkais, apie plėtros planus Ispanijoje nekalba. Skelbiama, kad veiklą jau pavyko stabilizuoti, tad dabar pagrindinis tikslas – pelningai dirbti, trečiadienį rašo „Verslo žinios“.
Arūnas Zimnickas
Nuo rugsėjo 2 dienos „Agile Finance“ pradėjęs vadovauti Arūnas Zimnickas. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 1 Ispanija

„Atvykęs į Ispaniją radau jau stabilizuotą įmonę. Deja, finansiniai rodikliai nėra džiuginantys, o įmonės akcininką tenkinančio rezultato dar teks kantriai siekti kasdieniu darbu. Ispanijoje mūsų komandos laukia išties nelengvi iššūkiai. Vis dėlto tikiu, kad, pritaikius kitose šalyse mūsų įmonių grupės įgytą patirtį ir sutelkus vietos potencialą, su jais pavyks susidoroti“, – teigė nuo rugsėjo 2 dienos „Agile Finance“ pradėjęs vadovauti Arūnas Zimnickas.

Pasak jo, šiuo metu svarbiausia įsigilinti į rinką ir pasiekti konkurencinį pranašumą, tad į plėtrą kol kas nesiorientuojama. „Super Sol“ tinklui priklauso 199 parduotuvės, o „Cash Diplo“ – 35 parduotuvės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius