Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

Iš Palangos vėl skraidins „Tez Tour“

Tarptautinis kelionių organizatorius „Tez Tour“ vasaros sezonui vėl siūlo skrydžius iš Palangos oro uosto.
Pavadinimas
Pavadinimas

 

Kas devynias-dešimt dienų nuo gegužės iki rugsėjo mėnesio poilsiautojai iš pajūrio bus skraidinami į lietuvių pamėgtą Antalijos kurortą.

Pasak bendrovės „Tez Tour“ aviacijos skyriaus Lietuvoje vadovo Evaldo Malakausko, prieš du metus pristatyti skrydžiai iš Palangos sulaukė didelio keliautojų susidomėjimo – praėjusiais metais keliaujančiųjų iš pajūrio į Turkiją skaičius padvigubėjo, todėl nuspręsta ir šiais metais tęsti skrydžius iš Palangos.

„Esame jau pardavę per 500 tokių kelionių, tuo tarpu iki sezono pabaigos tikimės sulaukti daugiau nei 2200 poilsiautojų“ – teigia bendrovės aviacijos skyriaus vadovas.

Nuo gegužės 16 iki rugsėjo 24 dienos bus įvykdyta 15 skrydžių iš Palangos. Praėjusiais metais tokie skrydžiai buvo itin populiarūs tarp Šiaurės ir Vakarų Lietuvos gyventojų – vasaros sezono metu (gegužės – rugsėjo mėnesiais) iš Palangos į Turkiją ilsėtis skrido daugiau nei 3000 poilsiautojų.

Anot E. Malakausko, poilsis Turkijoje ir šiais metais išlieka konkurencingas palyginus su atostogų Lietuvos pajūryje kainomis, todėl bendrovė išlaikys panašų kaip ir praėjusiais metais skrydžių į šią Viduržemio jūros valstybę skaičių.

Turkijos kapitalo kontroliuojamo tarptautinio kelionių organizatorius "Tez Tour" atstovybės veikia Turkijoje, Ispanijoje, Egipte, Kuboje, Dominikos Respublikoje, Tailande, Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje ir kitose šalyse. "Tez Tour" taip pat valdo "Amara World" prekės ženklo viešbučių tinklą Turkijoje.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius