Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išaugo Klaipėdos „Ikea“ – dabar ji kaip Taline

Klaipėdoje po rekonstrukcijos atsivėrė daugiau nei dvigubai didesnė „Ikea“: išsiplėtė parduodamų baldų ekspozicijos, daugiau prekių galima įsigyti vietoje, atsirado lentynos su švediškais maisto produktais.
Klaipėdos „Ikea“ išaugo beveik du kartus.
Klaipėdos „Ikea“ išaugo beveik du kartus. / Bendrovės nuotr.
Temos: 2 Klaipėda IKEA

Klaipėdos „Ikea“ prekių užsakymo ir atsiėjimo centras, atvertas 2015-aisiais, išaugo iki 4000 tūkst. kvadratinių metrų nuo 1500. Dabar jis prilygsta „Ikea“ parduotuvei Taline.

„Darbuotojų skaičius taip pat išaugo nuo 7, kaip pradėjome dirbti, iki 40“, – teigė Lina Kubilienė, Klaipėdos „Ikea“ vadovė.

Bendrovės nuotr./Lina Kubilienė
Bendrovės nuotr./Lina Kubilienė

Parduotuvės ekspozicija Klaipėdoje suformuota įvertinus klaipėdiečių poreikius. Yra didesnė lako baldų ekspozicija, su sprendimais terasoms ir balkonams. Yra parengta erdvesnė prieškambario baldų, sofų-lovų, miegamojo lovų, virtuvės baldų ekspozicija.

„Pastebėta, kad klaipėdiečiai išsiskiria iš kitų miestų gyventojų, nes mėgsta gėlių stovus. Atsižvelgę į jų poreikius, stovų turime daugiau“, – pasakojo L.Kubilienė. Akylesni klientai pamatys, kad ir nuotraukų rėmeliuose – Klaipėdos, Lietuvos pajūrio vaizdai.

Uostamiesčio „Ikea“ centre vietoje iki šiol buvo galima įsigyti 100 pačių populiariausių prekių. Nuo šiol Klaipėdoje vietoje bus galima nusipirkti apie 300 pavadinimų prekių. Tai ir patalynė, indai, smulkesni namų apyvokos daiktai, žaislai. Vaikams „Ikea“ vėl skyrė didesnį dėmesį – erdvė, kur jie gali žaisti ir apžiūrėti žaislus praplėsta.

Bendrovės nuotr./Švediško maisto lentynos Klaipėdos „Ikea“
Bendrovės nuotr./Švediško maisto lentynos Klaipėdos „Ikea“

„Iš tiesų „Ikea“ jau pasiilgo vaikų, pasibaigus karantinui mes laukiame jų sugrįžtančių“, – kalbėjo L.Kubilienė. Vaikų ir smaližių laukia didžiausia naujovė Klaipėdos „Ikea“ – švediško maisto produktų lentynos. Sausainių, saldainių, kavos, sirupų ir uogienės jau galima nusipirkti vietoje.

„Ikea“ sandėlis Klaipėdoje
„Ikea“ sandėlis Klaipėdoje

Naujovė Klaipėdoje – bus galima gauti nemokamą interjero dizainerio konsultaciją, kuris padės suprojektuoti baldus, numatyti namų erdves. „Ikea“ prekių užsakymo atsiėmimo vietą turi ir Kaune. Ji atverta prieš dvejus metus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius