Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išrinkta atsakingiausia metų įmonė

VšĮ „Rūpi“ trečius metus iš eilės organizuoja konkursą „Verslas atsakingai“, kurio tikslas – dalytis gerąja įmonių patirtimi socialinės atsakomybės srityje.
Antalis
UAB „Antalis“
Temos: 1 rupi.lt

Konkurso „Verslas atsakingai“ nugalėtojas buvo renkamas ne vien

Šių metų konkurso nugalėtoju buvo išrinkta UAB „Antalis“ (Vilnius)

vertinant įmonių paraiškas, bet ir lankantis įmonėse, užduodant komisijos narių klausimus. Komisija, kurios nariais yra atsakingo verslo, aplinkosaugos specialistai, ankstesniais metais nugalėjusių įmonių atstovai, gegužės mėnesį lankėsi įmonėse Vilniuje, Kaune ir Druskininkuose.

Šių metų konkurso nugalėtoju buvo išrinkta UAB „Antalis“ (Vilnius). Įmonė užsiima prekyba vaizdinėmis reklamos medžiagomis, pakavimo ir švaros prekėmis, didmenine prekyba popieriumi.

Įmonė išsiskyrė vykdomų veiklų kompleksiškumu, originalumu, darbuotojų įsitraukimu į socialinės atsakomybės veiklas. Šiais metais įmonės darbuotojai išsirinko „svajoklių komitetą“, kuris ne tik inicijuoja socialinės atsakomybės ir aplinkosaugines veiklas, bet ir organizuoja įvairius renginius. Įmonė aktyviai prisideda prie medžių sodinimo projekto Malavyje, Afrikoje.

Šiais metais įmonės darbuotojai išsirinko „svajoklių komitetą“, kuris ne tik inicijuoja socialinės atsakomybės ir aplinkosaugines veiklas, bet ir organizuoja įvairius renginius.

Brandžiu požiūriu į socialinės atsakomybės veiklas išsiskyrė nekilnojamojo turto vystymo įmonė UAB „Nuova“ (Kaunas). Nors įmonėje dešimt žmonių, tačiau gerų darbų daro išties nemažai: inicijuoja ir remia kultūros renginius Kaune, padeda gabiems vaikams siekti mokslų, aktyviai prisideda sprendžiant vaikų globos namų reformos klausimus.

Aplinkosaugos iniciatyvų kompleksiškumu pasižymėjo UAB „Eugesta“, socialinės atsakomybės srityje – UAB „SPA Vilnius“, UAB „Ekonominės konsultacijos ir tyrimai“', UAB „SDG“.

Daugiau informacijos apie Lietuvoje vykdomas veiklas socialinės atsakomybės srityje galite rasti www.verslasatsakingai.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius