Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išrinktas Lietuvos pašto valdybos pirmininkas

Penktadienį įvykusiame Lietuvos pašto valdybos posėdyje išrinktas valdybos pirmininkas. Juo ketverių metų kadencijai tapo įmonių valdymo konsultantas Nerijus Datkūnas.
Lietuvos paštas
Lietuvos paštas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Penktadienį įvykusiame Lietuvos pašto valdybos posėdyje išrinktas valdybos pirmininkas. Juo ketverių metų kadencijai tapo įmonių valdymo konsultantas Nerijus Datkūnas.

Jis yra UAB „Investicijų ir verslo garantijos“ valdybos pirmininkas, AB „Amber Grid“ valdybos narys, Finansų analitikų asociacijos prezidentas.

Nauja AB Lietuvos pašto valdyba buvo suformuota vadovaujantis Ekonominio bendradarbiavimo ir plėtros organizacijos (EBPO) rekomendacijomis, skelbiama Lietuvos pašto pranešime. Iš 5 valdybos narių 4 yra nepriklausomi nariai – savo srities profesionalai, turintys ilgametės patirties strateginio planavimo ir valdymo, finansų, komercijos, logistikos srityse.

Artimiausiu metu valdyba paskirs ir AB Lietuvos pašto generalinį direktorių, kuris bus atrinktas iš pasiūlytų kandidatų. Jų paiešką ir atranką organizavo vadovų atrankos bendrovė „J. Friisberg & Partners“.

Šiuo metu AB Lietuvos pašto valdyboje taip pat dirba UAB „Vilniaus duona“ vadovas ir komercijos direktorius Gražvydas Jukna, logistikos įmonių grupės „NNL LT“ steigėjas ir vadovas Danielius Merkinas, konsultacijų bendrovės „UP Consulting Group“ vadovė Žaneta Kovaliova ir Lietuvos Respublikos susisiekimo ministerijos Biudžeto ir valstybės turto valdymo departamento vyresnysis patarėjas Darius Kuliešius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius