Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

IT technologijų kompanija „No Magic Europe“ keičia pavadinimą į „Dassault Systemes“

„Prieš pusantrų metų tapome antros pagal dydį Europoje technologijų kompanijos „Dassault Systemes“ dalimi, tad pavadinimo keitimas buvo logiškas ir nuoseklus žingsnis, kuriuo užbaigiame svarbiausius integracinius etapus“, – sako UAB „Dassault Systemes“ direktorė Gitana Strazdauskė, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Gitana Strazdauskaitė
Gitana Strazdauskaitė / Asmeninio archyvo nuotrauka

UAB „No Magic Europe" veiklą pradėjo 1996metais kaip dukterinė JAV kompanijos „No Magic Inc." įmonė. Pagrindinis ir geriausiai žinomas produktas – „MagicDraw" prekės ženklo modeliais paremti sistemos inžinerijos (MBSE) sprendimai, teikiami įvairioms pramonės šakoms – nuo NASA, „Boeing", „JP Morgan", iki „Siemens", BMW ar „Shell". 2019 m. „No Magic Europe" apyvarta augo 38 proc. ir sudarė kiek daugiau nei 5,8 mln. Eur; metus įmonė baigė turėdama 100 darbuotojų, dauguma jų – aukštos kvalifikacijos įvairių sričių IT specialistai.

Kauniečiams prisijungus prie Prancūzijos milžinės „Dassault Systemes", teko operatyviai integruotis ir intensyviai perimti motininės korporacijos vidaus tvarkas, valdymo politiką, personalo sistemą, jungtis prie bendrų kampanijų.

Prancūziško kapitalo programinės įrangos kūrėjai „Dassault Systemes" veikia 40 šalių visame pasaulyje ir valdo 12 prekinių ženklų.

Tačiau, pasak vadovės G.Strazdauskės, pagrindinės veiklos kryptys išlieka: „Ir toliau esame laisvi ir savarankiški veikti ten, kur esame stipriausi, ir dėl ko mus pažįsta ir pripažįsta Lietuva ir visas pasaulis – kurti produktus ir tęsti jau sukurtų produktų vystymą. Išliekame ne projektine, o produktine kompanija. Tapimas milijardinės korporacijos dalimi – tai augančios galimybės ir mums, ir mūsų klientams, ir, žinoma, mūsų darbuotojams: jei žmogus nori metus kitus padirbti ir pagyventi kitoje šalyje, jis gali tai nesunkiai padaryti aplikuodamas į laisvas vietas kone visame pasaulyje. O mums atsiveria galimybė pritraukti užsienio darbuotojus iš kitų DS padalinių, norinčius prisidėti prie unikalių produktų kūrimo."

Tarp artimiausių įmonės užduočių – kolektyvo augimas: per artimiausius metus ketinama nusamdyti dar bent 20+ IT specialistų, programuotojų, analitikų, kokybės inžinierių – šiai plėtrai numatytos ir beveik perpus erdvesnės, modernios naujosios patalpos Kauno verslo centre „Prime biurai", į kurias kompanija kelsis jau netrukus.

Prancūziško kapitalo programinės įrangos kūrėjai „Dassault Systemes" veikia 40 šalių visame pasaulyje ir valdo 12 prekinių ženklų. Produktai kuriami 66 laboratorijose, o jais naudojasi apie 25 milijonai vartotojų. Iš viso korporacijoje dirba per 20 tūkstančių darbuotojų. 2018 m. kompanija gavo 3,49 milijardus eurų pajamų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius