-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įvedus eurą, SEB bankas vėl teikia paslaugas

Lietuvoje įvedus eurą, SEB bankas sėkmingai pakeitė duomenis banko informacinėse sistemose ir vėl paslaugas teikia kaip įprastai. Ketvirtadienį, kaip ir planuota, nuo 14 val. atidaryta dešimt banko klientų aptarnavimo skyrių, nuo 11.30 val. pradėjo veikti interneto bankas. Pirmuosius eurus pasiimti iš SEB bankomatų klientai galėjo penkios minutės po vidurnakčio.
Seb
Seb / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Netrukus po vidurnakčio mūsų klientai jau galėjo pasiimti pirmųjų eurų, o šiandien aptarnaujame klientus dešimtyje banko skyrių didžiuosiuose miestuose, kur galima naudotis kitomis kasdienės bankininkystės paslaugomis  ir nemokamai pasikeisti grynuosius litus į eurus. Kaip ir planuota, jau veikia ir interneto bankas. Taigi kviečiame klientus internete pasitikrinti savo sąskaitų likučius eurais“, – sako SEB banko prezidentas Raimondas Kvedaras.

Nuo sausio 1 d.  vidurnakčio, kai SEB bankomatai pradėjo išmokėti eurus, iki ketvirtadienio 12.00 val. grynaisiais pinigais iš bankomatų paimta 385 tūkst. eurų. Iš viso bankomatuose atlikta 5 tūkst. eurų paėmimo operacijų, t. y. tris kartus mažiau negu analogišku laiku pernai sausio 1 dieną. Vidutinė pasiimama suma – 75 eurai. Pirmoji euro kupiūra paimta Šiauliuose penkios minutės po vidurnakčio, pirmoji paimta suma – 10 eurų.

Nors sausio 1-oji nėra įprasta banko darbo diena, ketvirtadienį iki 18 val. veikiančiuose SEB banko skyriuose galima atlikti valiutos keitimo operacijas, pasiimti grynųjų pinigų ar juos įmokėti į savo sąskaitą, sužinoti sąskaitų likučius, sudaryti ar nutraukti indėlio sutartį, pateikti mokėjimo nurodymus.

SEB banko skyriai dėl prognozuojamo didesnio klientų srauto pirmąsias dvi metų savaites dirbs ilgiau, kai kurie – ir poilsio dienomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius