Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Jamam“ akcija „Akropolio“ parduotuvių apyvartą išaugino 2,5 karto

„Jamam“ nuolaidų dieną, gegužės 24-ąją, prekybos ir pramogų centruose „Akropolis“ apsilankė 213 tūkst. pirkėjų, o parduotuvių apyvartos, lyginant su įprastu šeštadieniu, vidutiniškai išaugo 2,5 karto.
„Jamam“ nuolaidų diena Vilniaus „Akropolyje“
„Jamam“ nuolaidų diena Vilniaus „Akropolyje“ / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Vasariška šiluma šį kartą perskirstė pirkėjų srautus: nors bendras jų skaičius buvo praktiškai toks pat kaip pernai, šiemet daugiau nei įprasta pirkėjų sulaukėme anksti ryte ir vėlai vakare. Akivaizdu, kad žmones siekė suderinti apsipirkimą ir laisvadienį gamtoje. Ženkliai, lyginant su ankstesniais metais, išaugo ir pirkėjų Klaipėdos „Akropolyje“ skaičius – daug žmonių leido šį savaitgalį prie jūros“, – sakė bendrovės „Akropolis LT“, valdančios Vilniaus, Klaipėdos ir Šiaulių „Akropolius“ direktorė Renata Jakubčionienė.

Pavasario nuolaidų dieną „Jamam“ „Akropoliuose“ apsiperka apie 7 proc. – 210–220 tūkst. – Lietuvos gyventojų. Pernai pavasario „Jamam“ metu „Akropoliuose“ apsilankė 212 tūkst. pirkėjų.

„Akropolis LT“ vadovė pastebėjo, kad geras oras pakoregavo ir apsipirkimo trukmę. „Į „Jamam“ dauguma pirkėjų ėjo sąmoningai, žinodami ne tik ką nori įsigyti, bet ir kurioje parduotuvėje ta prekė yra ir net kurioje lentynoje guli. Todėl vidutinis apsipirkimas truko trumpiau, o pirkėjų srautas judėjo greičiau“, – sakė R.Jakubčionienė.

Dažniausiai per „Jamam“ buvo perkami drabužiai ir avalynė, taip pat sezoninės prekės. „Parduotuvių rezultatai priklausė nuo jų siūlomo prekių asortimento bei įdirbio prieš „Jamam“. Dalies operatorių pardavimai, lyginant su įprastu šeštadieniu išaugo 5–7 kartus“, – teigė „Akropolis LT“ vadovė.

„Jamam“ dienos „Akropoliuose“ yra didžiausia nuolaidų akcija šalies mažmeninės prekybos rinkoje. Tradiciškai jos vyksta du kartus per metus – gegužę ir lapkritį. „Jamam“ metu prekybos ir pramogų centruose „Akropolis“ prekėms ir paslaugoms yra suteikiama iki 50 proc. nuolaida

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius