Iki -60% prenumeratai. Paskutinės akcijos dienos!
Išbandyti

JAV „AmerisourceBergen“ plečia verslo paslaugų centrą Vilniuje, įdarbins dar 500 žmonių

JAV farmacijos preparatų platintoja „AmerisourceBergen“ pranešė planuojanti plėsti savo pasaulinių verslo paslaugų (angl. global business services) centrą Vilniuje.
Verslas
Verslas / 123RF.com nuotr.

Per penkerius metus bendrovė planuoja padidinti darbuotojų skaičių Lietuvoje tris kartus – nuo 190 iki daugiau kaip 700, pranešė užsienio investicijų skatinimo agentūra „Investuok Lietuvoje“.

„Vilnius taps vienu didžiausių „AmerisourceBergen“ centrų už JAV ribų, padedančiu vykdyti pasaulinę veiklą ir projektus“, – pranešime sakė „World Courier Lithuania“ vykdomasis direktorius Trevoras Hanbury.

Pensilvanijoje įsikūrusi „AmerisourceBergen“ yra viena didžiausių bendrovių JAV, teikianti vaistų platinimo paslaugas ir sprendimus, paspartinančius produktų kūrimą ir tiekimą.

2012 metais „AmerisourceBergen“ įsigijo specializuotas logistikos paslaugas teikiančią bendrovę „World Courier“, taip išplėsdama savo veiklos šalių skaičių iki daugiau nei 50.

Veiklą Lietuvoje bendrovė pradėjo 2017 metais, kai „World Courier“ Vilniuje įsteigė savo transporto padalinį. Tuo metu padalinyje dirbo mažiau nei 10 specialistų, o pagrindinis dėmesys buvo skiriamas siuntų valdymui. Vėliau bendrovė padidino darbuotojų skaičių Lietuvoje, o 2019 metais „AmerisourceBergen“ atvėrė daugiafunkcį pasaulinį verslo paslaugų centrą.

Visame pasaulyje „AmerisourceBergen“ dirba 42 tūkst. žmonių, įmonės metinės pajamos viršija 200 mlrd. JAV dolerių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Playtime 2024“ – jau rugsėjį Kauną sudrebins didžiausias Lietuvoje kompiuterinių žaidimų festivalis
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Reklama
Dantų atkūrimas per parą – implantacijos laimėjimas, leidžiantis akimirksniu susigrąžinti šypseną
Užsisakykite 15min naujienlaiškius