-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

JAV pratęsė leidimą palaikyti verslo santykius su „Huawei“ dar 90 dienų

JAV pareigūnai pirmadienį papildomam 90 dienų terminui pratęsė leidimą šalies įmonėms palaikyti verslo santykius su Kinijos telekomunikacijų milžine „Huawei“, teigdami, kad tai leis paslaugų teikėjams ir toliau aptarnauti atokias kaimo vietoves.
„Huawei“ logotipas
„Huawei“ logotipas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Leidimas pratęstas atsižvelgiant į tai, kad ši priemonė „leis paslaugų teikėjams toliau aptarnauti klientus kai kuriuose atokiausiuose JAV rajonuose, kurie kitu atveju būtų palikti atskirtyje“, – sakoma JAV prekybos sekretoriaus Wilburo Rosso pranešime.

„Departamentas ir toliau atidžiai stebės svarbių technologijų eksportą, siekdamas užtikrinti, kad mūsų naujovėmis nepasinaudotų tie, kurie galėtų kelti pavojų mūsų nacionaliniam saugumui“, – teigiama minėtame pareiškime.

Savo ruožtu „Huawei“ pareiškė, kad pirmadienį priimtas sprendimas neturi įtakos bendrovės nuomonei, jog Vašingtono elgesys jos atžvilgiu yra nesąžiningas, ir paragino prezidento Donaldo Trumpo administraciją išbraukti „Huawei“ iš „juodojo“ įmonių, kurioms taikomi apribojimai, sąrašo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius