-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

JK rinkos reguliuotoja pritarė „Virgin Media“ ir „O2“ 31 mlrd. svarų vertės susijungimui

Didžiosios Britanijos konkurencijos priežiūros tarnyba trečiadienį patvirtino telekomunikacijų milžinės „O2“ ir mokamo televizijos transliuotojo „Virgin Media“ sujungimą, kurio vertė sieks 31 mlrd. svarų.
Svarai sterlingų
Svarai sterlingų / 123RF.com nuotr.

Ispanijos grupei „Telefonica“ priklausanti „O2“ ir „Liberty Global“ valdoma „Virgin Media“ praėjusią gegužę pranešė apie planus sujungti savo padalinius Didžiojoje Britanijoje.

Trečiadienį paskelbtame preliminariajame sprendime Konkurencijos ir rinkų tarnyba (CMA) pareiškė nemananti, kad sandoris turės neigiamos įtakos paslaugų teikimui vartotojams.

„Išsami duomenų analizė <...> parodė, kad mažai tikėtina, jog dėl šio susitarimo padidės kainos ar sumažės mobiliojo ryšio paslaugų kokybė. Tai reiškia, kad klientai ir toliau galės naudotis stiprios konkurencijos teikiamais pranašumais“, – pažymėjo CMA komisijos tyrimo pirmininkas Martinas Colemanas .

Susijungimas turėtų būti užbaigtas šiais metais, o naujosios įmonės aktyvų vertė sieks apie 31 mlrd. svarų (34,5 mlrd. eurų).

„O2“ tinklu Jungtinėje Karalystėje naudojasi 34 mln. mobiliųjų telefonų naudotojų ir dar milijonai – per kitus operatorius.

„Virgin Media“ turi 5,3 mln. plačiajuosčio interneto, mokamos televizijos ir mobiliojo ryšio vartotojų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius