Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„JPMorgan“ algų kėlimui, verslo plėtrai ir labdarai per 5 metus skirs 20 mlrd. JAV dolerių

JAV bankas „JPMorgan Chase“ planuoja darbuotojų darbo užmokesčio didinimui, skyrių tinklo plėtrai ir labdarai per kitus penkerius metus skirti 20 mlrd. JAV dolerių.
„JPMorgan“
„JPMorgan“ / „Scanpix“ nuotr.

„Galimybių vykdyti ilgalaikes investicijas, kurios paspartins „JPMorgan“ verslo plėtrą, atsirado dėl palankių ir stabilių banko veiklos rodiklių, neseniai patvirtintų JAV mokesčių įstatymų pakeitimų, taip pat dėl pokyčių reguliavimo ir verslo aplinkoje, kuri tapo konstruktyvesnė“, – pareiškė bankas.

Banko plane numatoma JAV atidaryti šimtus skyrių ir visoje šalyje sukurti kelis tūkstančius darbo vietų. Taip pat ketinama didinti darbuotojų Jungtinėse Valstijose darbo užmokestį ir premijas, smulkaus verslo kreditavimo bei būsto kreditavimo apimtis. Bus didinamos ir labdarai skiriamos sumos, nurodoma banko pranešime.

Pagal „JPMorgan“ planą 22 tūkst. darbuotojų darbo užmokestis bus padidintas vidutiniškai 10 proc. iki 15–18 JAV dolerių už valandą.

Bankas ketina atidaryti 400 naujų skyrių ir tai leis sukurti apie 3 tūkst. darbo vietų. Dar maždaug 1 tūkst. darbo vietų bus sukurtas smulkaus verslo kreditavimo bei būsto kreditavimo srityse.

Smulkaus verslo kreditavimo apimtis „JPMorgan“ tikisi per trejus metus padidinti maždaug 20 procentų.

O mažas ir vidutines pajamas gaunantiems piliečiams išduodamų būsto paskolų sumą per penkerius metus ketinama padidinti 25 proc. iki 50 mlrd. JAV dolerių.

Labdarai skiriama suma per penkerius metus padidės 40 proc. iki 1,75 mlrd. JAV dolerių, pareiškė bankas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius