Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Julius Numavičius iš partnerio JAV siekia prisiteisti 22 mln. JAV dolerių

JAV įsikūręs vienas vadinamojo „Maxima“ dešimtuko“ partnerių Julius Numavičius siekia prisiteisti 22 mln. JAV dolerių (55 mln. litų) iš buvusio verslo partnerio Johno Leeso. Savo ruožtu J.Leesas Safolko Aukštajam teismui pateikė arbitražo ieškinį prieš J.Numavičių, prašydamas priteisti 6,3 mln. JAV dolerių (15,75 mln. litų) žalos atlyginimo.
Julius Numavičius
Julius Numavičius / ELTA nuotr.

Portalas vz.lt rašo, kad J.Numavičius kaltina J.Leesą apgaudinėjus dėl daugiau nei 22 mln. JAV dolerių – tai liudija teisiniai dokumentai, kuriuos gavo Bostono apygardos teismas. Ieškovas teigia, kad vietos partneris, nuo 2010 metais dvejus metus dirbęs „Marlees Seafood“ vykdomuoju direktoriumi, už atkišas (angl. kickback) pagal tam tikras finansines schemas investavo į konkuruojančią savo draugų bendrovę, kurioje taip pat įdarbino savo žmoną.

Prieš trejus metus J.Leesas ieškojo galimybių išplėsti savo šeimai priklausantį jūrų produktų perdirbimo verslą Naujajame Bedforde. J.Numavičius pasiūlė pirkti kontrolinį prieš 27 metus įkurtos J.Leesui priklausančios įmonės „Marlees Seafood“ akcijų paketą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius