K.Bagdonavičius baigia darbą SBA valdyboje

SBA Grupės valdybos narys Kęstutis Bagdonavičius, pasibaigus įgaliojimų terminui, baigia darbą SBA Grupės valdyboje. Jis prie SBA įmonių grupės kaip nepriklausomas valdybos narys prisijungė 2020-aisiais, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Kęstutis Bagdonavičius
Kęstutis Bagdonavičius / Asmeninio archyvo nuotr.
Temos: 1 SBA

„Esame dėkingi Kęstučiui už strategines įžvalgas ir globalų požiūrį, kurie neabejotinai buvo vertingi grupei. Darbą pradėjus kaip nepriklausomam valdybos nariui, jam vėliau buvo patikėtas ir vadovavimas naujų verslų valdyboms, kur jo įdirbis svariai prisidėjo prie strateginių partnerysčių mezgimo. Verslai pasirengę proveržiui ir juda pirmyn. Kęstučiui linkime kuo geriausios kloties“, – sako SBA Grupės prezidentas Arūnas Martinkevičius.

Pasak jo, apie tai, kas SBA Grupės valdyboje pakeis buvusį jos narį, bus pranešta artimiausiu metu. Vokietijos įmonėje ir kitoje industrijoje veiklą pradėsiantis K.Bagdonavičius taip pat baigia vadovavimą tvarių modulinių daugiaaukščių įmonės „SBA Modular“ ir robotikos sprendimų bendrovės „Robotex“ valdyboms.

„Jaučiau įkvėpimą dirbdamas tokioje profesionalų komandoje ir įmonių grupėje, kurios išskirtiniai bruožai yra vertybės, užvedantis kultūrinis užtaisas ir atkaklumas siekiant tikslų. Neabejoju, kad mano kuruoti robotikos ir modulinių namų verslai toliau sėkmingai augs ir plėsis į naujas rinkas. Taip pat esu tikras SBA Grupės proveržio strategijos sėkme“, – teigė K.Bagdonavičius.

SBA valdybą šiuo metu sudaro keturi nariai: SBA Grupės viceprezidentas Egidijus Valentinavičius, du nepriklausomi valdybos nariai – tarptautinės konsultacijų bendrovės „Civitta“ įkūrėjas Saulius Adam Vaina, pernai prie valdybos prisijungęs tarptautinės konsultacijų bendrovės „Boston Consulting Group“ partneris Marcin Kotlarek, o valdybai vadovauja SBA prezidentas Arūnas Martinkevičius.

SBA grupė yra viena didžiausių lietuviško kapitalo verslo grupių. Ją sudaro daugiau kaip 30 įmonių, veikiančių nekilnojamojo turto, baldų gamybos, tekstilės gamybos ir investicijų valdymo srityse. Grupės įmonėse Lietuvoje ir Baltarusijoje dirba apie 5 500 žmonių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius