-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Kalnapilio-Tauro grupė“ apdovanota „Padėkos ženklu“: įvertinta aktyvi visuomeninė veikla ir parama medikams

„Kalnapilio-Tauro grupė“ Panevėžio prekybos, pramonės ir amatų rūmų (PPAR) tarybos nutarimu apdovanota Lietuvos PPAR „Padėkos ženklu“. Šis apdovanojimas bendrovei skirtas už aktyvią visuomeninę veiklą, bendruomeniškumo puoselėjimą ir paramą regiono medikams bei gydymo įstaigoms, susidūrusioms su COVID-19 pandemijos iššūkiais.
„Kalnapilio-Tauro grupė“ apdovanota „Padėkos ženklu“: įvertinta aktyvi visuomeninė veikla ir parama medikams
„Kalnapilio-Tauro grupė“ apdovanota „Padėkos ženklu“: įvertinta aktyvi visuomeninė veikla ir parama medikams / Partnerio nuotr.

Apdovanojimą priima kaip atsakomybę

Lietuvos PPAR „Padėkos ženklo“ apdovanojimų laureatai renkami vertinant veiklos rodiklius – apyvartos, eksporto, darbuotojų skaičiaus augimą, kartu – visuomeninę veiklą ir aktyvumą verslo bendruomenėje.

„Kalnapilio-Tauro grupės“ generalinis direktorius Marijus Valdas Kirstukas teigia, kad „Padėkos ženklas“ atspindi ilgą ir nuoseklią įmonės veiklą, kurios tikslas visada buvo tiek Panevėžio, tiek ir jo gyventojų gerovės skatinimas.

„Be galo džiaugiamės šiuo įvertinimu ir Rūmų tarybos iniciatyva, nes ji vienija regiono verslus bei parodo, koks svarbus yra bendruomeniškumo puoselėjimas. Sulaukę tokio apdovanojimo suprantame, kad viską darome teisingai, o mūsų pastangos auginti ir vystyti miestą yra prasmingos. Todėl, matydami nuolat progresuojantį Panevėžio regioną, tikimės, kad galėsime ir toliau prie jo sėkmės prisidėti, tai priimdami ir kaip pareigą, ir kaip atsakomybę“, – akcentuoja M. V. Kirstukas.

Partnerio nuotr./Marijus Kirstukas
Partnerio nuotr./Marijus Kirstukas

Rūpinosi socialiai pažeidžiamiausiais

Lietuvos PPAR „Padėkos ženklą“ įsteigė siekdami skatinti verslą, remiantį įvairias miestui svarbias iniciatyvas ir projektus. Todėl, Panevėžio PPAR generalinio direktoriaus Visvaldo Matkevičiaus teigimu, šiuo apdovanojimu „Kalnapilio-Tauro grupei“ atsidėkota už svarų praėjusių metų indėlį į Panevėžio regiono vystymą, jo augimo skatinimą ir įvairią paramą.

„Kalnapilio-Tauro grupė“ yra svarbus bei reikšmingas Panevėžio ir viso regiono socialinio, kultūrinio, ekonominio gyvenimo puoselėtojas. Tai verslas, kuris yra socialiai atsakingas, visada atviras dialogui, neabejingas miesto poreikiams. Jis keičia Panevėžio regiono veidą, pritraukia būtinąsias investicijas ir galėtų tapti įkvėpimu kitoms įmonėms. „Kalnapilio-Tauro grupė“ apdovanota pelnytai – ji pasižymi pavyzdiniu darbo, investicijų, komandos valdymo ir vadovavimo modeliu“, – apie sprendimą skirti „Padėkos ženklą“ įmonei kalba V. Matkevičiaus.

„Kalnapilio-Tauro grupės“ generalinis direktorius M. V. Kirstukas patvirtina – pastaruoju metu nuveikta išties daug. Užklupus COVID-19 pandemijai, „Kalnapilio-Tauro grupė“ kruopščiai rūpinosi darbuotojų saugumu, be to, buvo pirmąja bendrove, prisijungusia prie socialinės iniciatyvos „Įveiksime kartu“ bei skyrusia finansinę paramą papildomam skambučių centrui įkurti.

Be įmonės dėmesio neliko ir socialiai jautrios visuomenės grupės. „Kalnapilio-Tauro grupė“, būdama ilgamete „Maltiečių sriubos“ iniciatyvos partnere, pernai senjorams skyrė ir finansinę paramą, ir gausias kalėdines dovanas.

„Šią iniciatyvą remiame jau 14 metų. Prie „Maltiečių sriubos“ prisidedame finansiškai, globotiniams tiekiame savo produkciją, padedame rinkti lėšas paramos renginiuose. Turime gražias vidines tradicijas, kuomet mūsų darbuotojai labai noriai įsitraukia į projekto iniciatyvas, jose patys aktyviai dalyvauja, aukoja ir renka aukas kilniam tikslui. Visgi šiemet dėl pandemijos įprastų darbų nuveikti negalėjome, tačiau senjorų be dėmesio nepalikome, suprasdami, kaip svarbu rūpintis vieni kitais tokiu sudėtingu laikotarpiu“, – sako M. V. Kirstukas.

Partnerio nuotr./„Kalnapilio-Tauro grupė“ apdovanota „Padėkos ženklu“: įvertinta aktyvi visuomeninė veikla ir parama medikams
Partnerio nuotr./„Kalnapilio-Tauro grupė“ apdovanota „Padėkos ženklu“: įvertinta aktyvi visuomeninė veikla ir parama medikams

Dėmesys ir sportininkams, ir medikams

Apžvelgdamas „Kalnapilio-Tauro grupės“ iniciatyvas, M. V. Kirstukas tikina, jog bendrovei Aukštaitijos sostinės gyvenimas visada buvo ypač svarbus. Šalies gyventojų bei panevėžiečių vertinamas prekės ženklas pamažu tapo ir jo kultūrinio, socialinio, sportinio gyvenimo simboliu, o bendrovės paramos nuolat sulaukia socialiniai ir labdaros projektai bei kasmetinis Panevėžio gimtadienis.

„Kalnapilio-Tauro grupė“ taip pat remia miesto viešajam gyvenimui ypatingą reikšmę turinčią „Cido“ areną. Bendrovė šalies čempionato kovose dėl pergalių palaiko Panevėžio „Lietkabelio“ krepšinio klubą, Lietuvos futbolo A lygos čempionate – „Panevėžio“ futbolo komandą.

Siekdama užtikrinti tiek sportu, tiek ir kultūra turtingą miesto gyvenimą, įmonė bendradarbiauja su tarptautinio meninio stiklo kūrėjų simpoziumo „Glass Jazz“ organizatoriais. Be to, „Kalnapilio-Tauro grupė“ prisijungė prie Panevėžio gražinimo iniciatyvos bei finansiškai prisidėjo prie Senvagės vandenvalos siurblinės bokšto atnaujinimo darbų. Statinys buvo papuoštas VDA Kauno fakulteto Grafinio dizaino katedros studentės Kotrynos Opanovičiūtės sugalvota menine instaliacija.

„Viena svarbiausių mūsų pastarųjų iniciatyvų tapo parama Respublikinės Panevėžio ligoninės medikams. „Kalnapilio-Tauro grupė“ tiek per pirmąją, tiek ir per antrąją pandemijos bangą jiems nuolat tiekia geriamą vandenį. Gydytojai yra pagrindiniai mūsų darbuotojų, jų šeimų ir viso miesto bendruomenės sveikatos sergėtojai, todėl privalome užtikrinti nenutrūkstamą pagalbą šiems specialistams“, – pabrėžia M. V. Kirstukas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius