Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karantinas baigėsi, tačiau įmonės į biurus grįžti neskuba

Pasibaigus karantinui, daugelis įmonių taikys lanksčius darbo modelius, kai darbuotojai dalį laiko galės praleisti dirbdami iš namų ar kitos patogios vietos, dalį – biure. 15min kalbintos įmonės teigia įsitikinusios, kad dirbant iš namų produktyvumas nenukentėjo, o atsargumą priimant sprendimus dėl grįžimo į biurus lemia ir nuolat besikeičianti situacija dėl koronaviruso.
Darbas iš namų
Darbas iš namų / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Lietuvoje įkurto startuolio „Vinted“ strateginių personalo iniciatyvų direktorė Viktorija Jaksebagaitė pasakojo, kad nuo birželio 21 dienos į biurą gali užsukti padirbėti bet kuris gerai besijaučiantis darbuotojas, jei tik to nori. Tačiau darbuotojai gali rinktis, kur nori dirbti namuose, biure ar užsienyje.

„Darbuotojams suteikiame pasirinkimą iki 90 dienų per metus dirbti iš bet kurios Europos Sąjungos šalies“, – 15min nurodė V.Jaksebagaitė.

Jos teigimu, tokiu principu bus dirbama iki rugsėjo 1 dienos, o vėliau, jei leis pandeminė situacija, ketinama pereiti prie hibridinio darbo modelio.

Asmeninio archyvo nuotr./Viktorija Jaksebagaitė
Asmeninio archyvo nuotr./Viktorija Jaksebagaitė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius