Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kartu.lt nutraukė veiklą, lūžo kuponai.lt svetainė

Gruodžio pabaigoje apie užsidarymą paskelbė grupinių apsipirkimų portalas kartu.lt. Kitas portalas – kuponai.lt – apie užsidarymą oficialiai nepranešė, tačiau neveikia jų internetinis puslapis, o direktoriaus telefonas yra išjungtas.
Kartu.lt
Kartu.lt

„Nuo šiol Kartu.lt svetainėje naujų pasiūlymų nerasite, tačiau užtikriname atsakingą savo įsipareigojimų vykdymą“, – rašoma grupinių apsipirkimų portale.

Tai reiškia, kad klientų įsigytų kuponų akcijos galiojimo laikas ir sąlygos nesikeičia, prekės, užsakytos į namus, pristatomos pagal kupone nurodytus terminus ir sąlygas. Nesikeičia ir prekėms suteiktų garantijų terminas – garantinis aptarnavimas ir toliau bus vykdomas kaip įprasta.

Iš atsiėmimų punktų užsakytas prekes galima buvo pasiimti iki sausio 31 dienos.

15min.lt skaitytoja Rūta sunerimo, kad užsidarė ir kitas grupinių apsipirkimų portalas – kuponai.lt. Sausio antrąją neveikia bendrovės interneto svetainė.

Svetainės rekvizitai.lt duomenimis, bendrovei „Kuponai“ vadovauja Kšištofas Zachaževskis, tačiau jo mobilusis telefonas yra išjungtas. Be to, K.Zachaževskis vadovauja ir kitai bendrovei – „Dovanų manija“, – tačiau ir pastarosios įmonės nurodytu telefonu pasiekti jo nepavyksta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius