Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kas yra geriausias Lietuvos klasikinio masažo meistras?

Gegužės 15d. Vilniuje vyko 5-asis Lietuvos masažistų čempionatas. Jame dalyvavo pagrindinių Lietuvos Spa ir sveikatingumo centrų masažo meistrai, kurie varžėsi dėl prizinių vietų klasikinio masažo ir SPA masažo kategorijose.
IDZUMI SPA
Pirmos vietos klasikinio masažo laimėtojas – Aurimas, IDZUMI SPA / IDZUMI SPA nuotr.
Temos: 1 Masažas

„Klasikinis masažas ir jo mokykla vienareikšmiškai yra kompetetingo masažo specialisto pagrindas. Šioje rinkoje aktyviai dirbame jau penktus metus. Praktika patvirtino, jog norint išlaikyti klientus, pritraukti naujus ir paskatinti juos rūpintis savimi ne tik spa centre, bet ir namuose, nebeužtenka standartinių žodžių „atsipalaiduosite, pailsėsite, suteiksime ramybę ar pan.“ Žmonėms reikalingas tikras bei efektyvus rezultatas. Taigi be stiprios masažisto profesijos bazės, vadinamos „klasika“, rezultatą pasiekti galima nebent talentingai įtikinant ir užkalbant juos žodžiu“ – teigia IDZUMI SPA direktorė Inga Gvasalija.

„Tai yra labai atsakingas darbas. Kiekvieną dieną bendrauju su klientais, kurie ateina pas mus tikėdamiesi gauti norimą rezultatą, todėl dirbu užsibrėžęs tikslą padėti ir pateisinti jų lūkesčius. Didelį dėmesį skyriau mokslams, taigi toks, kiekvienam masažo specialistui svarbus įvertinimas, skatina nesustoti tobulėti ne tik dėl savęs, bet ir žmonių, kurie manimi pasitiki“ – teigia IDZUMI SPA centro kineziterapeutas Aurimas, šių metų Lietuvos masažo čempionate laimėjęs 1-ąją vietą. 

IDZUMI SPA Lietuvos SPA čempionato metu taip pat pristatė IDZUMI firminį keturių rankų masažą, paremtą Ing ir Jang filosofija. Masažas pritaikytas šiuolaikiniam žmogaus poreikiui ne tik atsipalaiduoti, bet ir gauti staigų ir efektyvų fizinį kūno terapijos rezultatą. Masažą pristatė šio japoniškos filosofijos spa centro meistrai Aurimas ir Deima.

VIDEO: Japoniško veido masažo paslaptys buvo atskleistos „SPA dienose"
 

Pavadinimas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius