Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kas yra pameistrystė ir kuo ji naudinga verslui bei mokiniui?

Pameistrystė – Lietuvoje dar gana mažai pažįstama specialistų rengimo forma. Ar toks mokymosi modelis yra naudingas mokiniui, o gal naudingesnis darbdaviams?

Jau penkerius metus pameistrystės programų principu veikiančio Visagino technologijos ir verslo profesinio mokymo centro direktorius dr. Vytautas Petkūnas naudą mato abiem pusėms. Tokio mokymosi naudas mokykla įgalina bei kvalifikuotų specialistų rengimo siekia bendradarbiaudama su įmone „Intersurgical“.

Šis bendradarbiavimas – dar vienas sėkmės pavyzdys Centrinės projektų valdymo agentūros (CPVA) inicijuotame projekte „Profesijos, pritaikytos verslui“.

Trečiajame projekto istorijų ciklo vaizdo įraše Vladyslavas, įmonės „Intersurgical“ priežiūros technikas, pasakoja apie dar mokymosi metu įgytos praktinės patirties naudą ne tik siekiant kaupti vertingų profesijos įgūdžių bagažą, bet ir suprasti savo karjeros siekius.

Tuo tarpu „Intersurgical“ Visagino padalinio vadovas Renaldas Kupstys pažymi, jog nemažiau svarbi yra galimybė praktinio mokymosi metu ugdyti reikalingiausias būsimų specialistų asmenines savybes.

Daugiau sėkmingo bendradarbiavimo pasakojimų išvysite jau netrukus.

VIDEO: Kas yra pameistrystė ir kuo ji naudinga verslui bei mokiniui?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius