-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kasparas Jurgelionis: „Achema“ turi galimybių statyti naujus pajėgumus

Nepaisant to, kad Jonavos trąšų gamintojai „Achema“ vis dar nepavyksta susitarti su Rusijos dujų koncernu „Gazprom“ dėl pigesnių dujų, įmonė išlieka konkurencinga ir mato galimybių didinti pajėgumus, tvirtina „Achemos grupės“ valdybos pirmininko pavaduotojas Kasparas Jurgelionis.
Achema
Achema / „Scanpix“ nuotr.
„Viskas bus gerai. Turime gerą kolektyvą, esame konkurencingi, daug investavome. Palyginti su kitais fabrikais Europoje, turime geras pozicijas, išskyrus vieną dalyką – dujų kainas. Nemanau, kad „Achema“ galima būtų išskaidyti į dalis. Atvirkščiai, matau papildomų galimybių statyti naujus pajėgumus“, – interviu dienraščiui „Lietuvos rytas“ teigė K.Jurgelionis.

Jis tikisi, kad įmonė anksčiau ar vėliau gaus nuolaidą iš „Gazprom“ ir kad dujų kaina bus konkurencinga.

„Mes esame svarbiausi dujų pirkėjai Lietuvoje todėl, kad esame didžiausi ir pastoviausi. Yra natūrali ekonominė logika – mes norime pirkti, o tiekėjas nori parduoti. Dėl to, kad pasikeičia kuris nors vadovas, niekas nesikeičia, verslas lieka toks pat. Tad nemanau, kad tokie pokyčiai kaip nors veikia derybas“, – sakė K.Jurgelionis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius