Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Kauno Baltija“ uždirbo 1,6 mln. litų pelno

Viena didžiausių Lietuvoje moteriškų viršutinių drabužių siuvimo įmonė AB „Kauno Baltija“ paskelbė per 2012 m. uždirbusi 1,6 mln. litų grynojo pelno.
„Mados infekcijos“ modelių atrankos akimirka
„Mados infekcijos“ modelių atrankos akimirka / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Sparčiai augančios AB „Kauno Baltijos“ pelnas yra susijęs su didėjančiomis darbų apimtimis ir augančiu užsakymų skaičiumi bei našiu įmonės darbu. Metinė įmonės apyvarta lyginant su 2011 metais padidėjo nuo 16,3 mln. iki 16,9 mln. lt. "Esame pelningai ir stabiliai dirbanti įmonė. Per pastaruosius metus įvykdėme ne tik daugiau užsakymų, bet ir pasiuvome sudėtingesnių modelių“, – sakė įmonės generalinis direktorius Vidas Butkus.

V. Butkaus teigimu, AB „Kauno Baltija“ kasmet nemažą dalį savo pajamų skiria įmonei modernizuoti. Siekiant pagerinti personalo darbo sąlygas renovuoti pastatai, įrengtas modernus pavyzdžių siuvimo cechas, atnaujintas įėjimas į įmonę, o taip pat valgymo ir kitos patalpos. Naujai techninei įrangai įsigyti bei renovacijos darbams „Kauno Baltija“ per pastaruosius metus skyrė beveik 0,7 mln. lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius