Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauno valdžia vėl ieško koncesininko „Girstučiui“

Kauno politikai pritarė, kad savivaldybė vėl ieškotų koncesininko „Girstučio“ kultūros ir sporto rūmų pramoginei daliai, tačiau gali būti, kad dėl to finansinė našta miesto biudžetui išaugs iki 1,5 mln. litų per metus.
"Girstučio" kultūros ir sporto rūmai
"Girstučio" kultūros ir sporto rūmai

Tik paskelbus konkursą ir sulaukus pasiūlymų bus galima spręsti, kas savivaldybei labiau apsimoka – prarasti Europos Sąjungos (ES) paramą ar suradus koncesininką užsikrauti gerokai didesnę finansinių įsipareigojimų naštą, penktadienį rašo „Kauno diena“.

„Viską galėtų valdyti Kauno plaukimo centras, ir nieko čia nereikia, bet Lietuvos verslo paramos agentūra grasina atimti gautą 5 mln. litų ES paramą“, – Kauno miesto tarybos nariams aiškino Viešųjų pirkimų ir koncesijų skyriaus vedėjo pavaduotojas Antanas Mockus.

Neoficialiomis žiniomis, galimybe valdyti tiek pramoginę, tiek sportinę dalį, ypač domisi „bilietai.lt“. Savivaldybė yra sulaukusi ne vieno jų užklausimo, kada bus rengiamas koncesijos konkursas. A.Mockus užsiminė, kad raštą savivaldybei dėl „Girstučio“ baseino koncesijos yra atsiuntusi ir Lietuvos plaukimo federacija, tačiau, anot jo, apie konkrečius derybinius klausimus bus galima kalbėti tuomet, kai vyks konkursas ir bus aiškūs pasiūlymai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius