Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Keičiasi „Devbridge“ Kauno padalinio vadovas – juo tapo Vytautas Paulauskas

Šią savaitę JAV programavimo paslaugų įmonėje „Devbridge“ Kauno padalinio direktoriaus pareigas pradėjo eiti Vytautas Paulauskas. Solidžią darbo patirtį technologijų industrijoje sukaupęs vadovas bus atsakingas už aukščiausio lygio talentų pritraukimą ir įmonės plėtrą Kauno bei Varšuvos padaliniuose, rašoma pranešime spaudai.
„Devbridge“ Kauno padalinio vadovas Vytautas Paulauskas
„Devbridge“ Kauno padalinio vadovas Vytautas Paulauskas / Asmeninio archyvo nuotr.

V.Paulauskas turi sukaupęs daugiau nei 15 metų darbo patirtį technologijų industrijoje, kurią įgijo dirbdamas įvairiose pozicijose, tokiose technologijų įmonėse, kaip „TransUnion“, „Adform“ „Atea Baltic“, „CID Lietuva“ ir t.t.

V.Paulauskas prie „Devbridge“ įmonės prisijungė 2014 metais. Prieš tapdamas Kauno padalinio vadovu jis ėjo technologinių praktikų direktoriaus pareigas.

„Devbridge“ viceprezidento ir Lietuvos padalinio vadovo Viktoro Gurgždžio teigimu, vadovų ugdymas organizacijos viduje ir jų paruošimas – visada išliko vienas iš svarbiausių įmonės prioritetų.

„Užauginti gerą vadovą prireikia nemažai laiko, ypač IT srityje, tačiau džiugu, kai darbuotojas, kuris kopė karjeros laiptais įmonės viduje, užauga iki vadovo pozicijos. V.Paulauskas pradėjo dirbti Kauno padalinyje, kai darbuotojų buvo vos keliasdešimt. Šiandien jis ne tik puikiai išmano visus procesus, turi tvirtą vertybinį pagrindą ir motyvaciją, bet ir toliau organizacijoje prisidės tobulindamas savo bei kitų komandos narių kompetencijas. Mūsų organizacijos priimtas strateginis sprendimas prisijungti prie „Cognizant Softvision“, neabejojame, kad atvers dar daugiau galimybių ne tik mūsų esamiems, bet ir būsimiems darbuotojams, kurių ieškosime ir kaimyniniuose regionuose, ir toliau prisidėsime prie aktyvaus jų ugdymo bei auginimo visame regione“, – teigia V.Gurgždys.

Kauno padalinyje, kuris įkurtas 2011 metais, šiuo metu dirba 300 darbuotojų.

„Devbridge" sėkmės istorija – nuoseklus augimas ir kiekvienais metais demonstruojami puikūs įmonės rezultatai, net ir permainingais pandemijos laikais – yra tai, kas ir mane asmeniškai, ir mūsų komandą motyvuoja. Naujieji mūsų partneriai „Cognizant Softvision“ tikisi tokio pat sėkmingo augimo kaip ir iki šiol, auginant puikius veiklos rezultatus ir ekspertizę, įgyvendinant aukščiausio lygio technologinius sprendimus mūsų klientams. Todėl mums bus ir toliau svarbu išlaikyti mūsų veiklos modelį, tuo pačiu pasisemiant gerųjų patirčių iš kitų „Cognizant Softvision" padalinių Europoje, JAV, Kanadoje, Didžiojoje Britanijoje“, – akcentuoja V.Paulauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje