Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Kesko Senukai“ Mažeikiuose investavo beveik pusę milijono eurų

Statybos, remonto ir buities prekių tinklas „Kesko Senukai“ penktadienį atidarė atnaujintą prekybos centrą Mažeikiuose, į kurį investicijų suma siekia beveik 0,5 milijono eurų.
Parduotuvės atidarymas Mažeikiuose
Parduotuvės atidarymas Mažeikiuose / Tinklo nuotr.

Mažeikių parduotuvėje pirkėjai ras 22 tūkst. prekių pavadinimų asortimentą. Prekybos centro plotas, kuriame įsikūrė „Senukai“ ir „Statybų duona“, siekia daugiau nei 4 tūkst. kv. metrų.

Šalia atnaujinto prekybos centro veiks ir lauko prekyba sodo bei daržo prekėmis, su papildoma kasa sezono metu ir papildomais 2-viem įėjimais į prekybos salę.

Prekybos salėje įdiegta smulkiosios santechnikos ir tvirtinimo skyrių savitarnos zona.

Mažeikiškiams siūlomos ir įvairios paslaugos – įrankių nuoma, prekyba išsimokėtinai, prekių pristatymo paslauga, pratęsta garantija, prekių draudimas ir kt.

Prekybos centre dirbs 44 Mažeikių ir aplinkinių miestelių gyventojai.

Prekybos centro atnaujinimas – tai prekybos tinklo strategijos dalis. Parduotuvių atnaujinimai suplanuoti ne tik Lietuvoje – prieš pat Kalėdas Rygoje duris atvers ir pirmoji tinklo renovuota „K-Rauta“ parduotuvė. Šiemet „Kesko Senukai“ taip pat atidarė dvi naujas parduotuves Lietuvoje – Vilniuje ir Biržuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius