Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Kesko Senukai“ nori dukart padidinti parduotuvių „K Senukai“ skaičių Latvijoje

„Kesko Senukai Latvija“, statybos, remonto ir buities prekių tinklo „K Senukai“ operatorė, Latvijoje veikiančių parduotuvių „K Senukai“ skaičių – o jų šiuo metu yra aštuonios – norėtų padidinti bent du kartus.
Ukmergės gatvė – tikra atgaiva didžiulius prekybos centrus mėgstantiems žmonėms
Ukmergės gatvė – tikra atgaiva didžiulius prekybos centrus mėgstantiems žmonėms / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Po pusantrų ar dvejų metų atidarysime parduotuvę [Rygos] prekybos centre „Azur“. Jos plotas viršys 20 tūkst. kv. metrų. Turime didelių užmojų ir tikimės po naują parduotuvę Latvijoje atidaryti kas pusantrų ar kas dvejus metus“, – interviu agentūrai LETA pareiškė „Kesko Senukai Latvija“ vadovas Marius Šukauskas.

Bus atidaromos ir įmonei priklausančios parduotuvės, ir franšizės pagrindu veikiančios parduotuvės, pareiškė jis ir pridūrė, kad, pavyzdžiui, Lietuvoje veikia 22 įmonei priklausančios parduotuvės ir 65 franšizės pagrindu veikiančios parduotuvės.

M.Šukauskas pareiškė tikįs, kad pirmoji franšizės pagrindu veiksianti parduotuvė „K Senukai“ Latvijoje bus atidaryta jau šiemet, tačiau tikslaus laiko nenurodė.

Įmonė šiuo metu renovuoja turimas parduotuves ir tikisi, kad visos jos parduotuvės Rygoje pagal naująją koncepciją bus pertvarkytos iki kitų metų kovo mėnesio.

Pasak M.Šukausko, koncepcija keičiama, nes įmonės parduotuvėse lankosi šeimos, visų pirma savaitgaliais.

„Todėl svarbu, kad tuo metu, kol vyras ieško „pasidaryk pats“ prekių, žmona galėtų pasirinkti prekių namų interjerui, o vaikai galėtų rasti įdomių žaislų ir sporto prekių. Dabartiniais laikais visi vertina savo laiką ir niekas nenori eiti į tris skirtingas parduotuves, kad kiekvienoje iš jų galėtų įsigyti konkrečių prekių“, – pareiškė „Kesko Senukai Latvija“ vadovas.

2016 metų balandį Lietuvos „Kesko Senukai“ iš Skandinavijos akcininko „Kesko Group“ perėmė aštuonių „K-Rauta“ parduotuvių Latvijoje ir dar aštuonių parduotuvių Estijoje valdymą.

2015 metais „Kesko Senukai Latvija“ patyrė 2 mln. eurų nuostolius, o įmonės apyvarta siekė 51,9 mln. eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius