Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujas kelionių organizatorius „KIDY Tour“ žada priversti konkurentus pasitempti

Lietuvoje pradeda veikti trečiasis kelionių organizatorius – „KIDY Tour“. Jis ketina atsiriekti 5 proc. rinkos.
Pristatytas naujas Lietuvos kelionių organizatorius – „KIDY Tour“
Pristatytas naujas Lietuvos kelionių organizatorius – „KIDY Tour“ / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Gedimino Žiemelio kontroliuojama „Avia Solutions Group“ pristato naują kelionių organizatorių. „KIDY Tour“ siūlys užsakomuosius skrydžius į lietuvių pamėgtus Turkijos kurortus. Pirmasis skrydis įvyks jau kitų metų kovą.

Naujai įmonei vadovauja Gvidas Aukštuolis, anksčiau buvęs verslo keliones organizuojančios įmonės „BPC Travel“ direktoriumi.

„Esame įsitikinę, kad mūsų atsiradimas rinkoje paskatins lietuvius daugiau keliauti. (…) Kelionės taps prieinamos gerokai didesniam lietuvių skaičiui. Esame įsitikinę, kad kitais metais rinka augs.

Dėl to, kad mes ateiname, o, atėjus mums, pasitemps ir kiti rinkos žaidėjai. Mes ypatingą dėmesį skiriame tiek produktui – viešbučiams, turistų aptarnavimui, tiek skrydžių saugai“, – antradienį žurnalistams sakė G.Aukštuolis.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Gvidas Aukštuolis
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Gvidas Aukštuolis

Užsakomuosius skrydžius vykdys „Freebird“, kurios lėktuvų vidutinis amžius, pasak „KIDY Tour“ vadovo, yra iki 6 metų. Įmonės lėktuvų parke šiuo metu yra 8 orlaiviai – visi „Airbus 320“.

„KIDY Tour“ bendradarbiaus su „Eftalia“ viešbučių tinklu. G.Aukštuolis sakė, kad vaikai iki 16 metų viešbučiuose gyvens nemokamai, jiems kainuos tik skrydis lėktuvu. Tinklui priklauso 8 viešbučiai, kuriuose yra apie 8,5 tūkst. vietų. Visi viešbučiai yra Alanijos regione, kuris įvardijamas kaip populiariausias tarp lietuvių.

Žada dirbti bent penkerius metus

Esame šioje rinkoje ilgam – tiek partneriai, tiek mes esame numatę minimalų penkerių metų laikotarpį, kiek dirbsime kartu, – sakė D.Lapinskas.

Daumantas Lapinskas, „Avia Solutions Group“ valdybos narys, sakė, kad į įmonę ketinama investuoti apie 4 mln. eurų.

„Esame šioje rinkoje ilgam – tiek partneriai, tiek mes esame numatę minimalų penkerių metų laikotarpį, kiek dirbsime kartu. Tos lėšos bus naudojamos esant poreikiui. Esame skyrę tiek lėšų, kad užtikrintume visą veiklos pradžią, draudimus, garantijas ir kitus reikalavimus“, – aiškino D.Lapinskas.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Daumantas Lapinskas
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Daumantas Lapinskas

Veiklos pradžiai reikalingas 200 tūkst. eurų vertės garantas.

„Pardavimams įsibėgėjus, nuolatos turėsime tą sumą didinti“, – sakė G.Aukštuolis.

Įmonė planuoja skraidinti iki 20 tūkst. turistų per metus ir taip užimti apie 5 proc. išvykstamojo turizmo rinkos.

Kol kas ši įmonė veiks tik Lietuvoje, tačiau ateityje „Avia Solutions Group“ svarstys galimybę plėstis ir į kitas rinkas.

Kai tik išėjo pirmos žinutės, kitas kelionių organizatorius paskelbė apie nuolaidas ten, kur mes skraidysime. Kainos kiek koreguosis, – sakė G.Aukštuolis.

D.Lapinsko teigimu, įmonė „KIDY Tour“ turėtų pradėti save išlaikyti jau po pirmųjų veiklos metų.

Kelionėmis prekiauti bendrovė pradės vos tik gavusi Turizmo departamento licenciją, kurios dar neturi. Tai esą turėtų įvykti artimiausiu metu.

Pardavimai vyks per kelionių agentūras.

„Kai tik išėjo pirmos žinutės, kitas kelionių organizatorius paskelbė apie nuolaidas ten, kur mes skraidysime. Kainos kiek koreguosis“, – sakė G.Aukštuolis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius