Ir vasarą naujienų netrūksta. 3 mėn. prenumerata vos už 1,49 Eur!
Išbandyti

Klaipėdoje duris atvėrė nauja „Maxima“ parduotuvė

Šiandien (gegužės 16 d.) pietinėje Klaipėdos miesto dalyje duris atvėrė naujoji vieno X „Maxima“ parduotuvė, įsikūrusi adresu Vingio g. 24, rašoma „Maxima“ pranešime spaudai.
Maxima Vingio g. 24 Klaipėda
Maxima Vingio g. 24 Klaipėda / Bendrovės nuotr.

„Naujai duris atvėrusioje parduotuvėje klaipėdiečiai galės iš peties ruoštis vasarai – ras aktualių sezoninių prekių, priemonių ir produktų organizuojant su kompanija grilį ar pikniką. Iš anksto supakuoti kulinarijos ir konditerijos gaminiai ne tik padės išvengti eilių, bet ir palengvins apsisprendimą – pirkėjai iš karto galės įvertinti gaminio svorį ir kainą, kas daugumai ypač aktualu“, – pasakoja „Maximos“ Komunikacijos ir korporatyvinių ryšių departamento direktorė Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė.

Patogesniems apsipirkimams – modernios naujos kartos savitarnos kasos

I.Trakimaitė-Šeškuvienė pasakoja, kad naujoji vieno X „Maxima“ bus dar viena tinklo parduotuvė, kurioje pirkėjai galės naudotis naujos kartos savitarnos kasomis. Taigi, atvykę apsipirkti klientai už prekes galės atsiskaityti ne tik greičiau bei paprasčiau, bet ir sklandžiau.

Bendrovės nuotr./Maxima Vingio g. 24 Klaipėda
Bendrovės nuotr./Maxima Vingio g. 24 Klaipėda

Dėl sumažėjusių sveriamų produktų svorio neatitikimų reikės tik simbolinio parduotuvės darbuotojų įsitraukimo, pirkėjai dar daugiau veiksmų galės atlikti savarankiškai be trikdžių. Iš viso naujojoje parduotuvėje veiks 3 paprastos ir 5 savitarnos kasos.

Pirkėjams kilus klausimų juos padės spręsti ir nauji, ir ilgamečiai tinklo darbuotojai, iš kurių vienas įmonėje dirba ilgiau nei 7 metus, aštuonios darbuotojos – ilgiau nei 10 metų, o net trys jų – ilgiau nei 20 metų. Iš viso naująja parduotuve ir jos pirkėjais rūpinsis 16 darbuotojų, o parduotuvė klientų lauks kasdien nuo 8 val. iki 22 val.

Investicijos į prekybos centrą siekia 2,8 mln. eurų

Kartu su naujosios vieno X „Maxima“ parduotuvės atidarymu, gegužės 16 dieną, atidarytas ir naujas 1 070 kv. m. ploto prekybos centras, kuriame įsikūrė ir dar keli verslai. Apsipirkimui „Maximoje“ skiriama 558 kv. m. viso erdvės ploto.

Prekybos centro projektą plėtojo nekilnojamojo turto plėtros įmonė „Eriadas“ kartu su kolektyvinio investavimo subjektų valdymo įmone UAB „DIFF Assets“. Investicijos į šį projektą siekia 2,8 mln. eurų, o prekybos centro statybų bei įrengimo darbai truko 8 mėnesius.

Statant naująjį prekybos centrą, buvo pritaikyti inovatyvūs ir aplinkai draugiški sprendiniai, tokie kaip fasado bei dalies stogo apželdinimas, kuris džiugins gyventojų akį augalams sužaliavus. Statybų metu buvo atlikti viešosios infrastruktūros gerinimo darbai – sutvarkytos parkavimų vietos zonos nuo Vingio gatvės pusės, taip pat šaligatviai ir takeliai aplink parduotuvę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Playtime 2024“ – jau rugsėjį Kauną sudrebins didžiausias Lietuvoje kompiuterinių žaidimų festivalis
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Reklama
Dantų atkūrimas per parą – implantacijos laimėjimas, leidžiantis akimirksniu susigrąžinti šypseną
Užsisakykite 15min naujienlaiškius