Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2021 06 29 /15:33

„Klaipėdos baldams“ vadovauja V.Pivorius

Verslininko Arūno Martinkevičiaus valdomos SBA grupės baldų įmonei „Klaipėdos baldai“ vadovauja iki šiol kitoje SBA koncerno įmonėje „Šilutės baldai“ gamybos vadovu dirbęs Viktoras Pivorius.
„Klaipėdos baldų“ gamykloje gimsta populiariausios „Ikea“ komodos.
„Klaipėdos baldų“ gamykloje gimsta populiariausios „Ikea“ komodos. / A.Jašinskienės/15min.lt nuotr.

Registrų centro duomenimis, V.Pivorius „Klaipėdos baldams“ vadovauja nuo birželio 28 dienos. Jis pakeitė vos tris mėnesius įmonei vadovavusį Ruslaną Žolobailą.

Anot SBA grupės, V.Pivorius įmonei vadovauja nuo birželio 22 dienos, o R. Žolobaila pasitraukė dėl asmeninių priežasčių.

V.Pivorius „Šilutės baldų“ gamybos vadovu dirbo nuo 2019-ųjų spalio. Anot jo „LinkedIn“ profilio, SBA grupėje jis dirba nuo 2018-ųjų rudens, kurį laiką buvo atsakingas už produktų plėtrą ir efektyvumo sistemas.

„SBA Home“ vadovė Raimonda Kižienė, komentuodama pokyčius „Klaipėdos balduose“ teigė, kad V.Pivorius yra „efektyvios gamybos asas“, anksčiau dirbęs „SBA Home“ gamybos vystymo srityje.

„Įmonės vairą perimantis Viktoras Pivorius yra dar vienas pavyzdys, kai aukščiausio lygio vadovas išauga SBA grupės viduje. Tikime, kad Viktoro vadovavimo patirtis ir gilus gamybos niuansų išmanymas padės sėkmingai įgyvendinti užsibrėžtus „Klaipėdos baldų“ tikslus, įveikti būsimus išūkius ir padės toliau auginti įmonę. Dėl asmeninių priežasčių pasitraukusiam Ruslanui Žolobailai esame dėkingi už naują požiūrį ir idėjas. Jis šiuo metu baigia perduoti darbus naujajam įmonės vadovui“, – sakė R.Kižienė.

„Klaipėdos baldų“ pardavimai pernai siekė 78 mln. eurų – 9 proc. mažiau nei 2019-aisiais. Įmonė eksportuoja produkciją į daugiau kaip 50 valstybių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius