-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Klipshop.lt“ internetinė grožio prekių parduotuvė pasirinko „Contomobile“ kaip savo įmokų surinkimo partnerį

„Conto QuickPay“ mokėjimų inicijavimo paslaugą pasirinkę „Klipshop.lt“ tampa dar vienu sėkmingu lietuvišku el. verslu, prisijungusiu prie augančio elektroninių pinigų įstaigos „Contomobile“ klientų rato
„Klipshop.lt“ vadovas Justinas Valiūnas
„Klipshop.lt“ vadovas Justinas Valiūnas / Partnerio nuotr.

„Saugus bei patogus mokėjimų surinkimas yra viena kertinių elektroninės prekybos verslo dalių.“ – sakė „Klipshop.lt“ vadovas Justinas Valiūnas. „Ieškojome partnerio, kuris mokėjimų inicijavimo paslaugą teiktų ne tik patogiai bei saugiai, bet ir patraukliais įkainiais. Pradėję bendradarbiavimą su „Contomobile“ gavome ne tik tai – esame nustebinti greito ir malonaus aptarnavimo bei itin aukštos specialistų kvalifikacijos. „Contomobile“ pasirinkome ir todėl, kad įmonė tuo pat metu yra ir moderni, ir sukaupusi ilgametę finansinių technologijų patirtį.“

„Klipshop.lt“ – tai lietuviško kapitalo internetinė profesionalių grožio priemonių parduotuvė, savo veiklą pradėjusi vykdyti 2015 m. ir šiuo metu aktyviai veikianti ne tik Lietuvos, bet ir Jungtinės Karalystės, Latvijos bei Estijos rinkose. Įmonės verslo modelis – siūlyti platų profesionalių, aukščiausios kokybės grožio priemonių pasirinkimą ne tik profesionalams, vadovaujantis tvaraus ir ekologiško verslo standartais.

Partnerio nuotr./„Klipshop.lt“ tapo dar vienu sėkmingu lietuvišku elektroniniu verslu, prisijungusiu prie augančio „Contomobile“ klientų rato
Partnerio nuotr./„Klipshop.lt“ tapo dar vienu sėkmingu lietuvišku elektroniniu verslu, prisijungusiu prie augančio „Contomobile“ klientų rato

„Patys būdami lietuviško kapitalo įmone, džiaugiamės tapę kito sėkmingai skaitmeninėje erdvėje veikiančio vietinio verslo partneriais. Esame tikri, kad mūsų patirtis finansinių technologijų sektoriuje supaprastins „Klipshop.lt“ verslo procesus bei leis įmonei dar daugiau dėmesio skirti tolesniam savo sėkmingo verslo vystymui“, – teigė „Contomobile“ generalinė direktorė Jelena Michailova.

„Contomobile“ siūloma mokėjimų inicijavimo paslauga „Conto QuickPay“ įgalina el.parduotuves itin paprastai surinkti mokėjimus iš pirkėjų, norinčių atsiskaityti nenaudojant mokėjimų kortelių, o tiesiogiai iš banke ar kitoje finansų įstaigoje turimos sąskaitos. Paslauga tinka įvairioms el.parduotuvių platformoms, taip pat palaiko daugybę populiarių įskiepių, pavyzdžiui, „WooCommerce“, „OpenCart“, „PrestaShop“, „Magento“ ir kt.

„Contomobile“ – viena pirmųjų finansų įstaigų, savo klientams pasiūliusi SEPA momentinių mokėjimų paslaugas. Šia mokėjimų sistema pinigai adresatus visoje Europos Sąjungoje pasiekia per kelias sekundes.

Be jau minėtų paslaugų „Contomobile“ siūlo ir daugiavaliučių IBAN sąskaitų paslaugas verslams bei asmenims, taip pat ir šiuolaikiškus skaitmeninius įrankius lėšoms siųsti, gauti bei valdyti. Įmonės klientai – el.parduotuvės, taip pat verslai, kuriems aktuali valiutos konversija ir tarptautiniai pavedimai – paslaugas valdo modernioje el.finansų programėlėje bei internetinės savitarnos portale.

Apie „Contomobile“

„Contomobile“ yra UAB „Argentum Mobile“, Lietuvos Respublikoje registruotos įmonės, prekių ženklas, licencijuojamas ir prižiūrimas Lietuvos banko kaip elektroninių pinigų įstaiga.

„Contomobile“ – e.finansų programėlė bei internetinės savitarnos portalas. Paprasta naudotis ir patikima.

Įmonė siūlo daugiavaliutes IBAN sąskaitas – tiek asmenines, tiek skirtas verslui – kartu su moderniais įrankiais lėšoms siųsti, gauti ir valdyti keliomis valiutomis tiek vietoje, tiek užsienyje.

Apie „Klipshop.lt“

„Klipshop.lt“ – tai 2015 m. savo veiklą Lietuvoje pradėjusi elektroninė parduotuvė, skirta profesionalioms grožio priemonėms įsigyti. Įmonė nuolat auga ir plečia savo asortimentą. Šiuo metu įmonės elektroninės parduotuvės veikia Lietuvoje, Didžiojoje Britanijoje, Latvijoje ir Estijoje.

Elektroninė parduotuvė vienija daugiau nei 1 000 prekinių ženklų, tokių kaip „Davines“, „Alfaparf“, „Kerastase“, „L’Oreal Professional“, „Keune“ ir bendradarbiauja su oficialiais šių prekinių ženklų tiekėjais visoje Europos Sąjungoje, Jungtinėje Karalystėje bei Jungtinėse Amerikos Valstijose.

„Klipshop.lt“ siekia, kad įmonės klientai turėtų galimybę naudotis profesionaliomis, dažnai tik grožio salonuose naudojamomis priemonėmis tiesiog savo namuose.

Elektroninė parduotuvė „Klipshop.lt“ pasižymi ypač patogia valdymo sistema, kurioje pirkėjai gali lengvai atlikti paieškos, apsipirkimo ir atsiskaitymo procesus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius