-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Konkurencijos taryba leido trims su turizmu susijusioms bendrovėms steigti bendrą įmonę

Konkurencijos taryba gruodžio 19 d. leido UAB „Novaturas“, UAB „Baltic Clipper“ ir UAB „West Express“ steigti bendrą įmonę, kurios 51 proc. akcijų priklausys UAB „Novaturas“, 24,5 proc. akcijų – UAB „Baltic Clipper“ ir 24,5 proc. akcijų – UAB „Vestekspress“ pagal pateiktą pranešimą apie koncentraciją.
Turizmas
Turizmas / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

UAB „Novaturas“, UAB „West Express“ ir „Baltic Clipper“ bei su jomis susijusios įmonės vykdo kelionių organizatoriaus ar kelionių agentūros veiklas bei teikia įvairias turizmo paslaugas.

Pranešime apie koncentraciją nurodyta, kad steigiamos bendros įmonės veikla bus susijusi su turizmo paslaugų teikėjams skirtos rezervacinės sistemos, per kurią bus galima užsakyti tik apgyvendinimo paslaugas, administravimu bei platinimu. Koncentracijos dalyviai taip pat nurodė, kad atitinkamoje rinkoje jie ir toliau veiks ir naudosis steigiamos bendros įmonės rezervacine sistema savarankiškai, o steigiama bendra įmonė nevykdys kelionių agentūros ar kelionių organizatoriaus veiklos.

Įvertinusi su planuojamu bendros įmonės steigimu susijusias aplinkybes, Konkurencijos taryba konstatavo, kad dėl numatomos vykdyti koncentracijos nebus sukurta ar sustiprinta dominuojanti padėtis ar itin apribota konkurencija atitinkamoje rinkoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius