-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kovo 11-ąja dirbs dalis Lietuvos pašto skyrių

Kovo 11-ąją dirbs visi didžiuosiuose miestuose esantys pašto skyriai, taip pat dalis jų mažesniuose miestuose. Didmiesčiuose taip pat dirbs ir laiškininkai. Paprastai šventinėmis dienomis dirba tik prekybos centruose esantys Lietuvos pašto skyriai, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Lietuvos pašto logistikos centras
Lietuvos pašto logistikos centras / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Kovo 11-ąją veiks ir Lietuvos pašto kontaktų centras. Su konsultantais galima susisiekti telefono numeriu 8 700 51 400 arba 1842, taip pat palikti žinutę socialiniame tinkle Facebook, rašyti el.paštu info@post.lt.

Pranešime pažymima, kad paštu keliaujančių siuntų srautas ir toliau išlieka toks pat kaip intensyviausiu laikotarpiu – lapkričio ir gruodžio mėnesiais. Papildomų iššūkių taip pat kelia šiuo metu įmonėje vykdomas perėjimas prie pilnai automatizuoto siuntų skirstymo, kuris padidins darbo greitį ir sumažins klaidų tikimybę. Pereinamuoju laikotarpiu dėl to reikia pritaikyti šimtus operacijų procesų, koreguoti logistikos maršrutus, pritaikyti IT sistemas ir pan. Kadangi Lietuvos paštas veiklą vykdo 24 valandas per parą 7 dienas per savaitę, visus šiuos darbus tenka įgyvendinti paraleliai, nestabdant einamosios veiklos.

Siekiant užtikrinti kuo spartesnį ir sklandesnį siuntų pristatymą, Vilniaus logistikos centre šiuo metu visą parą pamainomis dirba papildoma žmonių komanda. Su išaugusiais siuntų kiekiais susitvarkyti padeda įdarbinti papildomi darbuotojai ir kituose padaliniuose.

Daugiau informacijos apie Lietuvos pašto darbą šiomis dienomis galima rasti specialiame DUK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius