-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Krekenavos agrofirma“ galės perimti buvusį „Arvi kalakutų“ mėsos perdirbimo verslą

Mėsos perdirbimo bendrovė „Krekenavos agrofirma“ iš bendrovės „Imlitex Holdings“ galės perimti bankrutuojančiai bendrovei „Arvi kalakutai“ priklausiusį mėsos perdirbimo verslą ir gamyklą Marijampolėje.
Krekenavos agrofirma
Krekenavos agrofirma / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Konkurencijos taryba pranešė suteikusi leidimą sandoriui.

„Taryba konstatavo, kad dėl numatomos vykdyti koncentracijos nebus sukurta ar sustiprinta dominuojanti padėtis arba itin apribota konkurencija atitinkamose rinkose“, – rašoma pranešime.

Pasak jo, „Krekenavos agrofirma“ iš „Imlitex Holdings“ planuoja įsigyti turtą, susijusį su kalakutų skerdimo, mėsos iškaulinimo, kalakutienos produkcijos gamybos ir fasavimo veikla, taip pat – nekilnojamąjį turtą, įrangą bei prekės ženklus.

„Krekenavos agrofirmos“ vadovas Linas Grikšas sausį BNS teigė, kad bendrovė nori išplėsti veiklą perdirbant naują mėsos rūšį. Sandorio vertės jis neatskleidė, tačiau sakė, kad tai ateityje galėtų padidinti pajamas maždaug 10 procentų.

Anot jo, bendrovė nesiekia perimti kalakutų auginimo ir pašarų perdirbimo veiklos, nes tai jai būtų naujos sritys.

„Krekenavos agrofirma“ užsiima kiaulių, galvijų, kalakutų skerdenų bei gyvų kalakutų broilerių supirkimo veikla, didmenine prekyba mėsos produkcija, teikia krovinių transportavimo keliais paslaugas.

Su įmone susijusios bendrovės užsiima investicine bei nekilnojamojo turto veikla, bilietų platinimu, transporto bilietų sistemų įrengimu, treniruočių paslaugomis, elektronine prekyba įvairiais statybos, sodo įrankiais, prekyba maisto produktais, drabužiais bei avalyne, knygų leidyba ir kitomis veiklomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius