Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Krizė pakoregavo „BAA Training“ planus Vietname

Gedimino Žiemelio kontroliuojamos aviacijos grupės „Avia Solutions Group“ pilotų mokymo įmonė „BAA Training Vietnam“ teigia per vienerius metus įsitvirtinusi Vietnamo rinkoje, tačiau koronaviruso krizė pakoregavo plėtros planus.
BAA Training aviacijos akademija
BAA Training aviacijos akademija / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Pandemija smarkiai pakoregavo plėtros planus, tad turime parengę ne tik planą B, siekiant išsaugoti tai, kas jau sukurta čia, Vietname, bet ir planus C ir D. Nepaisant laikinų trikdžių, smarkiai veikiančių mūsų verslą, tikimės, kad išmoktos pamokos pravers ateityje“, – pranešime sakė „BAA Training Vietnam“ vykdomasis direktorius Vytautas Jankauskas.

Pasak jo, per koronaviruso įkarštį mokymų centrui teko trumpam stabdyti veiklą, tačiau vėliau ją pavyko atnaujinti ir pamažu grįžti prie įprastos veiklos, nors dar ne visa apimtimi.

Nepaisant laikinų trikdžių, smarkiai veikiančių mūsų verslą, tikimės, kad išmoktos pamokos pravers ateityje.

Nuo pernai rugsėjo veikianti „BAA Training Vietnam“ pernai išdavė 76 licencijas „Airbus A320“ pilotams iš Vietnamo, Japonijos, Pietų Korėjos, Australijos ir kitų šalių.

„BAA Training“ ir Kinijos valstybinė Henanio civilinės aviacijos plėtros ir investicijų kompanija (HNCA) birželį Kinijoje atidarė antrą Azijos ir Ramiojo vandenyno regione pilotų mokymo centrą. Skelbta, kad į jį bus investuota 53 mln. eurų.

Šiemet kovą skelbta, kad „BAA Training“ iš JAV bendrovės „L3Haris Technologies“ už daugiau nei 90 mln. JAV dolerių perka devynis realaus skrydžio treniruoklius. Pasak „Avia Solutions Group“, tai vienas žingsnių įgyvendinant plėtros planus Europoje ir Azijoje.

Naują įrangą numatoma gauti 2022 metais, tuomet „BAA Training“ turės devynis treniruoklius Vilniuje, keturis Vietname, šešis Kinijoje ir septynis Barselonoje. Jais kasmet bus apmokyta apie 15 tūkst. pilotų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius