Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Krovinių vežimo direkciją sustiprino naujas vadovas

„Lietuvos geležinkelių“ vadovų komanda pasipildė nauju profesionalu. Nuo šiandien Krovinių vežimo direkcijos vadovu ir bendrovės generalinio direktoriaus pavaduotoju pradeda dirbti Egidijus Lazauskas.
Egidijus Lazauskas
Egidijus Lazauskas / „Lietuvos geležinkelių“ nuotr.

Iki šiol E.Lazauskas dirbo vykdančiuoju direktoriumi „Ernst & Young Baltic“ verslo konsultacijų padalinyje. Per savo karjerą naujasis Krovinių vežimo direkcijos vadovas yra vadovavęs Lietuvos ir tarptautinėms ekspertų komandoms, dirbusioms logistikos sektoriuje. E.Lazauskas su komanda rengė veiklos strategijas bei verslo planus, vertino efektyvumo didinimo potencialą, padėjo įmonėms pertvarkyti procesus, nustatyti veiklos valdymo rodiklius ir diegti jų kontrolės sistemas.

43 metų E.Lazauskas verslo konsultacijų srityje dirbo iš viso 17 metų. Jis prisidėjo rengiant Klaipėdos viešojo logistikos centro įkūrimo galimybių studiją, Klaipėdos valstybinio jūrų uosto plėtros iki 2030 metų programą, Europos plėtros ir rekonstrukcijos banko užsakymu rengė Baltijos šalių transporto sektoriaus investicinių projektų analizę.

E.Lazauskas taip pat yra dirbęs su klientais Rytų Europoje, rengęs rekomendacijas dėl jūrų uostų, oro uostų, geležinkelių ir oro navigacijos monopolinių paslaugų tarifų politikos tobulinimo.

„Lietuvos geležinkeliuose“ matau daug iššūkių. Vieni pirmųjų mano darbų bus užtikrinti bendrovės veiklos skaidrumą ir vienodus krovinių vežimo principus visiems klientams. Taip pat svarbu didinti efektyvumą – tam erdvės dar tikrai yra“, – kalbėjo naujasis Krovinių direkcijos vadovas E.Lazauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius