-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Latvijos „Iki“ parduotuvių ženklas „Mego“ ženklu gali būti pakeistas per pusmetį

Latvijos mažmeninės prekybos tinklo „Iki“ ženklas „Mego“ ženklu gali būti pakeistas maždaug per pusmetį, pareiškė „Mego“ valdybos narė Inara Hupenija.
Parduotuvės „Iki“ iškaba
Parduotuvės „Iki“ iškaba / Tomo Urbelionio/BFL nuotr.

Jos teigimu, įmonė apie „Palink“ tinklo Latvijoje įsigijimą pradėjo galvoti 2013 metų vasaros pradžioje.

„Mes ypač norėjome išsiplėsti, nes šioje rinkoje esame ne paskutiniai“, – pareiškė I. Hupenija. Anot jos, norėta, kad Latvijos rinkoje būtų daugiau su „Mego“ ženklu veikiančių parduotuvių, nes tai padidintų ženklo žinomumą tarp pirkėjų.

Sandoris dar neįvyko. Kai Konkurencijos taryba duos atsakymą ir kai sandoris įvyks, tuomet pateiksime daugiau informacijos apie investicijas“, – pareiškė I.Hupenija.

I.Hupenija atsisakė atskleisti sandorio vertę.

„Sandoris dar neįvyko. Kai Konkurencijos taryba duos atsakymą ir kai sandoris įvyks, tuomet pateiksime daugiau informacijos apie investicijas“, – pareiškė ji.

„Palink“ antrinės įmonės Latvijoje vykdomasis direktorius Robertas Ziminskis pareiškė, kad sprendimas dėl „Palink“ pardavimo buvo apgalvotas ir pasvertas. „Žinoma, tai nebuvo vienos dienos klausimas, prireikė tam tikro laiko“, – pareiškė jis.

R.Ziminskis patvirtino, kad sudarytame susitarime nenumatomas „Iki“ ženklo perdavimas naujam savininkui. „Taigi sprendimą dėl ženklo ir parduotuvių koncepcijos pakeitimo priims jau naujasis savininkas“, – pareiškė jis.

Kaip jau skelbta, Latvijos mažmeninės prekybos įmonė „Mego“ pasirašė susitarimą dėl 100 proc. „Palink“ Latvijos įmonės akcijų įsigijimo. Sandorį dar turi patvirtinti Konkurencijos taryba.

Įgyvendinus sandorį, 51 parduotuvė, šiuo metu veikianti su ženklu „Iki“ ir priklausanti „Palink“, veiks su „Mego“ ženklu.

„Mego“ yra viena didžiausių Latvijoje mažmeninės prekybos įmonių, rinkoje veikianti nuo 1999 metų. „Mego“ Latvijos miestuose valdo 36 parduotuves. Iš viso su „Mego“ prekės ženklu Latvijoje veikia 53 parduotuvės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius