-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lenkijos „Itaka“ pristatys savo planus Lietuvoje

Didžiausia Lenkijos kelionių organizatorė „Itaka Holdings“, pernai nesėkmingai bandžiusi įsigyti vieną didžiausių Lietuvos kelionių organizatorių „Novaturas“, antradienį ketina pristatyti savo planus Lietuvoje.
Novaturas
Novaturas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Įmonė rengia spaudos konferenciją, kurioje ketina pristatyti naujienas lietuvių keliautojams bei sau keliamus tikslus, žengiant į Lietuvos rinką.

Spaudos konferencijoje dalyvaus „Itaka Holdings“ viceprezidentas ir įmonės valdybos narys Piotras Heniczas bei „Itaka Lietuvos“ generalinis direktorius Dominikas Milowskis.

Pernai birželį pranešta, kad „Itaka Holdings“ iš privataus kapitalo investicijų fondo „Enterprise Investors“ bei smulkiųjų akcininkų ketina įsigyti „Novaturą“. Tačiau lapkritį „Enterprise Investors“ pranešė atsisakanti šių planų ir ketinanti „Novaturo“ akcijas kotiruoti Vilniaus ir Varšuvos vertybinių popierių biržose.

Praėjusių metų pabaigoje įregistruota nauja bendrovė „Itaka Lietuva“ – iš pradžių jos vadovu ir akcininku buvo „Itakos“ atstovės Lietuvoje bendrovės „Alfaturas“ vadovas ir akcininkas Eugenijus Rudinskas, tačiau vėliau jis akcijas perleido „Itaka Holdings“.

„Itaka Holdings“ yra didžiausia poilsinių kelionių organizatorė Lenkijoje. Grupė 2016 metais gavo 427,2 mln. eurų konsoliduotų pajamų ir uždirbo 15,1 mln. eurų grynojo pelno, aptarnavo 637 tūkst. klientų. Įmonei priklauso 170 kelionių agentūrų Lenkijoje ir 3 – užsienyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius