-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„LG Cargo“ bendradarbiaus su koncernu „Achemos grupė“: per 3 metus perveš 30 mln. tonų krovinių

Didžiausios Baltijos šalyse geležinkelių įmonių grupės „Lietuvos geležinkeliai“ krovinių vežimo bendrovė „LG Cargo“ teiks krovinių vežimo paslaugas koncerno „Achemos grupė“ bendrovėms, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Susitarimas
Susitarimas / 123RF nuotr.

Tai numatančią naują trejų metų trukmės sutartį gruodžio 9 dieną pasirašė „LG Cargo“ generalinis direktorius Egidijus Lazauskas ir koncerno „Achemos grupė“ generalinis direktorius Giedrius Jakubauskas.

„Šiandien pradedame naują bendradarbiavimo etapą su „Achemos grupe“. Mums tai reikšminga sutartis, nes tokiu būdu sustipriname savo konkurencingumą namų rinkoje, o teikdami vagonų nuomos ir manevravimo paslaugas diversifikuojame veiklą. Žinoma, vertiname kliento pasitikėjimą ir dėsime visas pastangas užtikrinti patikimą ir greitą krovinių pervežimą. Tikimės, jog tokiu būdu prisidėsime prie lietuviško verslo konkurencingumo augimo ir pramonės plėtros Lietuvoje“, – sakė „LG Cargo“ generalinis direktorius Egidijus Lazauskas.

„LG Cargo“ teiks krovinių vežimo, vagonų nuomos ir manevravimo paslaugas koncerno valdomoms bendrovėms „Achema“, „Transachema“, „Agrochema“ ir „Agrochema plius“ bei Klaipėdos jūrų uoste veikiančioms įmonėms „Krovinių terminalas“, „Centrinis Klaipėdos terminalas“ ir „Klaipėdos jūrų krovinių kompanija“ (KLASCO).

Planuojama, jog „LG Cargo“ per trejus metus perveš iš viso apie 30 mln. tonų „Achemos grupės“ bendrovių krovinių.

„LG Cargo“ krovinius „Achemos grupės“ bendrovėms vežė ir iki šiol, tačiau tai buvo daroma pagal atskiras sutartis su bendrovėmis.

Nauja sutartis įsigalios nuo 2020 metų sausio 1 dienos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius