Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Liberalų ir centro sąjungos rinkimų sąraše – patyrę politikai, verslininkai, pedagogai ir visuomenės veikėjai

Liberalų ir centro sąjungos (LiCS) Taryba patvirtino 2012 metų Seimo rinkimams skirtą Trečiojo kelio programą ir kandidatų vienmandatėse apygardose bei daugiamandatėje apygardoje sąrašus.
Liberalų ir centro sąjunga
Liberalų ir centro sąjunga / Partijos archyvo nuotr.

Kaip pažymėjo partijos pirmininkas Algis Čaplikas, Liberalų ir centro sąjungos kandidatų sąrašai nuo kitų partijų skiriasi tuo, kad juose – vien patyrę politikai, visuomenės veikėjai ir savo verslą sukūrę žmonės. Kandidatų komandoje nėra nė vienos kviestinės žvaigždės, kuri būtų masalas rinkėjui: viliotų savo žinomumu, bet su politika neturėtų nieko bendra.

„Mes nieko nepirkome ir nieko neviliojome, mes esame tokie, kokie esame, o žvaigždžių mes turime savo“, – Tarybos posėdyje sakė partijos lyderis A. Čaplikas.

Pirmame LiCS daugiamandatės apygardos dešimtuke: LiCS pirmininkas, Seimo vicepirmininkas Algis Čaplikas, LiCS atsakingasis sekretorius Raimundas Palaitis, Seimo narys Arūnas Valinskas, vidaus reikalų ministras Artūras Melianas, Seimo narys Vytautas Bogušis, sveikatos apsaugos ministras Raimondas Šukys, aplinkos ministras Gediminas Kazlauskas, Visagino merė Dalia Štraupaitė, vidaus reikalų ministro patarėjas Gintautas Babravičius ir ilgametis Klaipėdos meras, Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos narys Rimantas Taraškevičius.

Antrąjame – Vilniaus Gedimino technikos universiteto ir Mykolo Romerio universiteto docentas Regimantas Čiupaila, Seimo nariai Andrius Burba ir Jonas Liesys, Elektrėnų savivaldybės meras Kęstutis Vaitukaitis, verslininkas Saulius Grinkevičius, Sveikatos apsaugos ministerijos kancleris Rimantas Remeika, kt.

Tris ketvirtadalius LiCS daugiamandatės apygardos sąrašo sudaro verslininkai, bendrovių vadovai ir savininkai, vidurinių mokyklų mokytojai, lopšelių-darželių auklėtojai, gydytojai, slaugytojai, inžinieriai finansų, teisės, žemės ūkio specialistai. Šiandien Seime, Savivaldoje, Vyriausybėje dirbantys politikai ir ministerijų specialistai sudaro ketvirtį sąrašo.

Vienmandatininkų sąraše – 68 kandidatai, daugiamandatės apygardos sąraše – 170 kandidatų.

LiCS Tarybos posėdis įvyko šį šeštadienį prie Platelių ežero, kur į kasmetinį LiCS sąskrydį susirinko apie pusantro tūkstančio partijos narių su šeimomis ir draugais.

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius