Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lidl“ ieško darbuotojų visoje Lietuvoje, sumokės už kiekvieną viršvalandžio minutę

Mažmeninės prekybos tinklas „Lidl“ aktyviai ruošiasi darbui Lietuvoje ir ieško įvairių sričių žinovų – nuo kasininkų iki finansų specialistų.
Prekybos centras „Lidl“
Prekybos centras „Lidl“ / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Lidl“, 15min žiniomis, keliolika parduotuvių Lietuvoje atidarys jau vasarą. Šiuo metu įmonė intensyviai ieško darbuotojų, daugiausia pardavėjų, – savo tinklalapyje pateikia net 23 darbo skelbimus.

„Lidl“ darbuotojų ieško visoje Lietuvoje – Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Mažeikiuose, Kretingoje, Telšiuose.

„Siūlome puikias darbo sąlygas ir draugišką atmosferą, stabilią ir užtikrintą darbo vietą, tobulėjimo ir profesinės karjeros galimybes, didesnį nei vidutinis darbo užmokestį bei minutės tikslumu apmokamus darbo viršvalandžius“, – rašoma kai kuriuose „Lidl“ skelbimuose. 

Luko Balandžio/15min.lt nuotr./„Lidl“ parduotuvė
Luko Balandžio/15min.lt nuotr./„Lidl“ parduotuvė Vilniuje

„Lidl“ parduotuvėse norintys dirbti pardavėjai turi būti ne žemesnio nei vidurinio išsilavinimo ir turi turėti „norą dirbti intensyvų fizinį darbą“.

Kituose skelbimuose (sandėlio krovėjo, prekių paskirstymo biuro specialisto ir t.t.) jau kalbama ne apie vidurkį viršijantį, bet patrauklų darbo užmokestį, nekalbama apie viršvalandžius.

Taip pat „Lidl“ ieško nekilnojamojo turto administravimo ir apskaitos specialistų, finansų ir apskaitos skyriaus vadovo, užsakymų komplektuotojų, vairuotojų, kontrolierių ir pan.

Kai kurie šių skelbimų yra patalpinti bendrovės puslapyje dar praėjusių metų rudenį, kai kurie, pavyzdžiui, ieškantys krovėjų ir kiti, yra nauji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius