-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lidl“ nusimetė paslapties skraistę – aprodė parduotuves ir atskleidė neįtikėtinas kainas

Jau netrukus duris atversiančio žemų kainų prekybos centro „Lidl“ atstovai antradienį sutiko praverti paslapties širmą. Renginyje žiniasklaidos atstovams buvo pristatyta lietuviškų „Lidl“ parduotuvių koncepcija ir surengta ekskursija po prekybos centro vidų. Lietuva tapo 27 šalimi pasaulyje, kurioje duris atvers „Lidl“ parduotuvės.
Temos: 1 Lidl

Nors didysis „Lidl“ parduotuvių atidarymas dešimtyje Lietuvos miestų įvyks tik ketvirtadienį, birželio 2 d., tačiau žurnalistus žemomis kainomis pirkėjus žadantis vilioti prekybos tinklas po būsimąją parduotuvę Vilniaus Fabijoniškių mikrorajone pasikvietė pasižvalgyti jau antradienį. Iš viso šiais metais Lietuvoje planuojama atidaryti daugiau nei 20 „Lidl“ prekybos centrų.

Tiesa, vaikščiojant po naująją parduotuvę antradienį dar nesimatė lietuvių taip laukiamų kainų etikečių. S.Neries g. esančio prekybos centro išorėje kol kas matomos tik kelių produktų kainos, o žurnalistams įteiktuose reklaminiuose „Lidl“ lankstinukuose jau galima susipažinti su kainomis kiek plačiau.

VIDEO: Birželio 2 d. atidaromos „Lidl“ parduotuvės lentynos

Jau dabar aišku, kad bananų kilogramas čia kainuos 66 centus, raudonųjų paprikų kilogramas 1,24 Eur, 200 g sviesto pakelis 55 centus, 400 g pievagrybių – 0,44 Eur.

400 g grietinės „Lidl“ siūlys įsigyti už 0,39 Eur, kiaulienos nugarinės kilogramą už 3,08 Eur, kilogramą sūrio, pjaustyto riekelėmis, už 3,93 Eur.

Šviežiai pjaustytą kalakuto krūtinėlės kilogramą „Lidl“ parduotuvėse bus galima nusipirkti už 5,55 Eur, o vienas žiedinis kopūstas kainuos 0,99 Eur.

„Maximai“ priklausanti „Barbora“ kalakuto krūtinėlės kilogramą siūlo po 8,95 euro.

Konkurentų kainos didesnės

„Lidl“ tinkle 0,59 Eur prašoma už galimybę atsigaivinti litru apelsinų sulčių, o 0,33 Eur smaližiams atsieis pieninio arba juodojo šokolado plytelė.

Palyginimui: „Maximai“ priklausanti maisto į namus atvežimo paslauga „Barbora“ sviestą parduoda bent jau dvigubai brangiau. Pavyzdžiui, „Dvaro“ sviesto pakelis kainuoja 1,33 euro. Paprikų kilogramas, pritaikius akcijos nuolaidą, „Barboroje“ kainuoja 2,59 euro. Bananai siūlomi po 1,44 euro už kilogramą.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./„Lidl“ nusimetė paslapties skraistę – pakvietė pasivaikščioti po būsimąją parduotuvę
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./„Lidl“ nusimetė paslapties skraistę – pakvietė pasivaikščioti po būsimąją parduotuvę

Pigiausia 12 proc. riebumo grietinė „Barboros“ sistemoje kainuoja 54 centus. Kalafiorų kilogramas kituose prekybos centruose taip pat kainuoja gerokai brangiau nei „Lidl“.

Reklaminiame „Lidl“ lankstinuke matyti, kad 500 gramų pakuotės 9 proc. riebumo varškė, pagaminta Lietuvoje, kainuos 1,19 euro. To paties riebumo ir toks pat kiekis „Rokiškio naminės“ varškės pakuotė „Barboroje“ kainuoja 1,99 euro.

Kumpio gabalėliai pakuotėje „Lidl“ tinkle – 0,79 euro. Lašiša pakuotėje čia taip pat gerokai pigesnė nei kituose prekybos centruose.

Šviesus „Argus“ alus per akciją kainuos 29 centus, pomidorų pasta – 33, virti ryžiai – 59 centus.

Siūlys daugiau nei 1600 prekių

Nuolatinį „Lidl“ asortimentą Lietuvoje sudarys daugiau nei 1 600 įvairių prekių, kurių dauguma yra privatūs prekės ženklai, skelbiama prekybos tinklo pranešime spaudai. Tai „Lidl“ užsakymu pagaminti maisto produktai ir ne maisto prekės.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./„Lidl“ nusimetė paslapties skraistę – pakvietė pasivaikščioti po būsimąją parduotuvę
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./„Lidl“ nusimetė paslapties skraistę – pakvietė pasivaikščioti po būsimąją parduotuvę

„Jų kokybė griežtai kontroliuojama pagal bendrus prekybos tinklo standartus. Be tarptautinio asortimento prekių, Lietuvos parduotuvėse bus ir šakočių bei kibinų, šašlykų, lietuvių mėgstamų skonių padažų bei kt.“, – skelbiama pranešime.

Pranešama, kad prie parduotuvių įrengtos automobilių aikštelės su daugiau kaip 120 vietų, o parduotuvių vestibiuliuose įrengtos vadinamosios „Ekostotelės“, kuriose taromatus su bekontakčiais praustuvais papildo įmontuoti atliekų rūšiavimo skyriai. ​

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius